Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Closibegy szedése okozott...

Closibegy szedése okozott valakinek vérzés kimaradást?

Figyelt kérdés
Első dobozt szedtem be, és 24.-én kellett volna menstruálnom. A terhes teszt negatív. Amúgy semmi extrát nem érzek.
2011. dec. 29. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia tesztelj újra. Nekem a doki a 11. clostys napon (5 napig szedtem 2*1-et) nézte, hogy van e peteérés, majd a 14-en hogy kifakadte. Érett is és ki is fakadt. Meg már azért nem jött mert terhes lettem az 1. hónapban.

Szóval 3 eset lehet: 1) terhes vagy, de a teszt még nem reagál, 2) nem volt peteérésed vagy 3) volt peteérésed, de a tüsző nem fakadt ki.

Nekem egyébként a dokim azt mondta, hogy az 1. tabletta bevélteétől cca, 26-32 nap között kell megjönnie, én egyáltalán nem menstruáltam előtte (utoljára 3 hónappal korábban). Szóval ha a teszt továbbra is negatív (ha 28-ra számoltad, akkor ma vagy a 33. closty napon) 2 nap múlva, menj el dokihoz.

Sok sikert, drukkolok! 7+4 hkm

2011. dec. 29. 15:28
 2/3 anonim válasza:

Szia!

Én is egy adagot szedtem be.4 nappal eltolta a mensimet.Én se lettem terhes!:-(

2011. dec. 30. 21:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Nekem még mindíg nem jött meg, és 3. tesztet csináltam meg, és negatív lett.
2011. dec. 31. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!