Mit gondoltok? Úgy látom már többszöri taglalt kérdés továbbra is kedves anyukák : 2 fiammal nem volt semmi terhességi tünetem. Éhség, mivel iker fiúk voltak.
Szia!
Én a fiamnál, folyamatosan égett a gyomrom végig, és citromos vizet ittam naponta 4-5 litert, mert annyira kívántam a savanyút. :D
Az a baj, hogy csak tippelgetni lehet.
Kívánom neked, hogy a 2 fiad után most kislányod szülessen.
Én könnyen beszélek:) mert 2 lány után most fiút várunk:)
Minden jót!
Köszi, aranyos vagy utolsó...! Végül nem rágom magam rajta annyira, örülök lesz babánk , ha lány azért mert nem volt még,ha fiú akkor meg kis rutinnal indulok neki...
Tényleg igaz,ahogy mennek a pocis napok az ember elrendezi magában az érzelmeket ,és rájön: TÖKMINDEGY! Imádjuk már most. :-)
HA MÉGIS LÁNY, AZ MÁR CSAK HAB A TORTÁN...
Neked viszont gratula , és mindenkinek aki most kismami!!!
Köszönöm,aranyos vagy! Neked gratula. Ápr.3-án megyek uh -ra,akkor már többet tudok..
(párom és az ikrek sokat mondják, lány legyen.Apus mondja ő bárcsak kaphatna a Jézuskától egy kis bújós tündérkét...!
Én már érdekes módon ,ahogy múlik az idő.."teljesen mindegy ki lesz!"-nél tartok..várom a picurit :-D )
Köszönöm szépen ezúton is mindenkinek aki írt nekem a kérdésemre!
MA volt a 18 hetes uh, egyértelműen : FIÚ lesz a baba!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!