Most szeretnék elkezdeni hőmérőzni. Segitenétek, hogy hol mérjem, mikor, mennyi ideig és mikor kezdjem? Mensi után?
Még egy kérdés: A ciklus.hu-n hova kell beirni a hőt majd? Végignéztem már, de nem találom a diagramoknál sem.
Tegnap irtam,hogy 2 napja kellett volna megjönnie, de nem jött. Tegnap negativ teszt, de pici rózsaszin folyás volt. Ma is, de még mindig csak wc papiron. Amúgy 2 éve hagytam abba a fogigátlót, 1,5 éve próbálkozunk. Januárban voltam dokinál,azt mondta akkor indult be a peteérésem a gyógyszer után. December óta pontos is volt 18-19-én mindig meg is jött.
Mindegy, csak ne váltogasd. Ha elkezdted szájban, akkor ott folytasd. Az is fontos, hogy a hőmérőzés tényleg az első dolog legyen ébrtedés után. se orrfújás, se másik oldaladra fordulás, mert egy pici mozgástól is felmehet a hőd, és máris nem egészen pontos lesz a görbe.
A ciklus-hu-ban a naptárban az adott napra kattintasz, majd a Nap részleteit választod. Ott pedig a Menstruáció, termékenségi vizsgálatok-nál kattintasz a linkre, és beírod a hőt. ha megvan, és el ismentetted, akkor bal oldalon a ciklus-diagramra kattintasz, és máris látod a görbédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!