Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Reggel teszteltem halvány...

Reggel teszteltem halvány pozit, de lehet hogy mégsincs ok az örömre?

Figyelt kérdés

Sziasztok, reggel halvány pozi tesztem volt, de már írtam hogy barnázgatok, meg egy kissé ilyen rózsaszínes.

Beszéltem a dokimmal, majd csak hétfőn tudunk talizni. Azt mondta hogy ha erősödne a vérzés vagy ez a barnázás akkor menjek az ambulanciára és akkor ott felvesznek valószínű. Ugy elkeseredtem hogy ennyire bonyolódik a helyzet, ja meg mondott valami olyasmit hogy lehet valami vér került a vizeletbe és azért mutat pozit. Én már nem értem

2011. dec. 28. 17:05
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

Szia, ha vér kerül a vizeletbe, az nem mutat pozitívat!

Ez baromság!

Ha nem vérzel nagyon, akkor nem lesz baj.

2011. dec. 28. 17:09
 2/9 A kérdező kommentje:

Szia! Nem pontosan ezt mondta valami hasonlót, de már nem tudtam odafigyelni rendesen miután mondta, hogy lehet nem is vagyok terhes.

Nem is vér ami jön csak inkább színes folyás, ilyen nyákos. Néha ilyen néha olyan színű, vagy van mikor nincs is.

2011. dec. 28. 17:15
 3/9 anonim ***** válasza:
50%

Csak semmi pánik!

Nekem amikor meg kellett volna jönnie azt hittem a mensi kezdődik (barnázgatás, sőt vér is volt), a teszt pozitív. Le is mondtam a piciről, aki már két éves. :)

A vértől nem lesz pozi a teszt, még ekkora marhaságot, jó orvoshoz jársz te? Már bocsi.....

Hanyadik napnál jársz?

2011. dec. 28. 17:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Tök normális ez az orvos különben én is meglepődtem hogy ilyet mondott! Dec 17-én kellett volna megjönni. A barnázgatás meg kb 4 napja pl. tegnap semmi nem volt ma meg kicsit pirosabb is volt.
2011. dec. 28. 17:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a mensire emlékszik a szervezeted, és ezért barnázol! (sokat menstruálnak a terhesség első hónapjaiban)

Viszont az hülyeség, hogy a vértől lett pozitív a teszt... Én a helyedben elmennék egy másik orvoshoz!

2011. dec. 28. 17:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Bárcsak nem lenne semmi gond!!! Ez a doki a második mert eddig egy sötétebbhez jártam, nagyon megvoltam vele elégedve. Hétfőn azért elmegyek hozzá meglátom hogy mit mond. Különben lehet félreértettem azt a dolgot, mert tényleg nagyon valószínűtlen.
2011. dec. 28. 17:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia kedves kérdező, mi van veled? Minden rendben?
2012. jan. 19. 19:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Szia! Sajnos semmi jó nem lett. Kiderült hogy méhen kívüli volt a terhességem, meg is műtöttek! Voltam vérvételen és mindig egyre többet mutatott a hcg szintem de babát nem láttak sehol, benn is kellett maradnom a kórházban aztán egyik reggel végre meglett csak sajnos nem jó helyen:( A jobb oldali petevezetőmbe volt beágyazódva.
2012. jan. 19. 22:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Sajnálom! Talán most sikerülni fog, fel a fejjel!
2012. jan. 20. 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!