Ebből születhet baba? Vasárnap voltunk együtt, úgy, hogy hátha sikerül. Ma kellett volna megjönnie, de semmi..
Figyelt kérdés
Kis has, és derékfájást érzek. A melleim láthatóan megnőttek, ami egy sima mensi előtt nem volt eddig. Lehet, hogy baba lesz belőle? (persze előtte is voltunk együtt, lehet, hogy akkor történt valami?!)2009. máj. 20. 19:35
1/8 anonim válasza:
Általában a ciklus felénél szokott lenni az ovulációs nap, amikor jó eséllyel teherbe esel, ám ez mindenkinél változó. Természetesen lehet baba, de én gyanítom, hogy inkább egy korábbi együttlétből. De biztos, ami biztos vegyél tesztet! Mindenképpen reggeli első vizeletből csináld, az a legbiztosabb. És ha még tudsz, várj 1-2 napot, mert a baba mája által termelt hcg hormon szintje kb. 2-3 naponta duplázódik és azt mutatja ki a teszt.
2/8 anonim válasza:
Ha késik már jó jel! Holnap reggeli vizeletből tesztelj. Remélem sikerül. Persze biztosabb eredmény néhány nap múlva lesz, de én sem tudtam várni. :)
3/8 anonim válasza:
nem a baba mája termeli a hcg-t.. ekkora hülyeséget.. de amugy tényleg várj még egy két napot. ha baba van az nem most jött össze hanem kb 2 hete.
4/8 anonim válasza:
Az első vagyok: jogos a kritika a chorion termeli a hcg-t, ami a baba kezdetleges lepényszövete. Sajnos rosszul informáltak korábban, elnézést kérek és köszönöm a kiigazítást! :-)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást. De ma már nagyon fáj a hasam, biztos megjön:(( Ha mégsem, akkor nem baj, h fáj? (Teljesen összezavarodok tőle:( )
2009. máj. 21. 08:26
6/8 anonim válasza:
Sajna akkor sokmindent most nem tudsz tenni, csak várni. Én azért csinálnék tesztet a helyedben, ha holnap sem jön meg, és ha +, akkor mennék dokihoz. Remélem babás vagy és minden rendben lesz!
7/8 A kérdező kommentje:
Hát... Még mindig semmi. A fájdalom is mintha csökkenne. Vettem tesztet, ha kibírom, reggel megcsináljuk, ha nem, akkor még ma:)
2009. máj. 22. 11:23
8/8 A kérdező kommentje:
teszt --------- :((:(:(:(
2009. máj. 23. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!