Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhességi rosszullét jó jel?

A terhességi rosszullét jó jel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Alig 5 hetes terhes vagyok, de sajnos szinte az eleje óta barnázom! (természetesen doki látott) Nem mondott semmi biztatót, ő azon az állásponton van, h a természetre kell bízni a dolgot, pár nap alatt kiderül! (amúgy én is így gondolom)

Pár napja érzek terhességi rosszullétet! Ez lehet biztató jel, h mégis megmarad a baba, vagy a 2 dolog teljesen független?

Köszönöm!

2011. dec. 28. 11:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem bíztató bár nem volt hasonlóban részem.
2011. dec. 28. 11:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem független, menj vissza néhány nap múlva ismét vizsgálatra.
2011. dec. 28. 11:52
 3/10 A kérdező kommentje:

sziasztok!

köszi a válaszokat!

Kicsit átkozmetikázom a kérdést!

Az aki a terhessége elején barnázott, és voltak rosszullétei, nekik megmaradt a baba?

2011. dec. 28. 12:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne felkeresned egy másik orvost is! Lehet ő más véleménnyel lenne rólatok, és segítene a babának is! A két dolog szerintem független!
2011. dec. 28. 12:00
 5/10 anonim ***** válasza:
A rosszullétet a HCG okozza, illetve a HCG-vel összefüggő folyamatok, ilyen szempontból jó jel, de a barnázás nem jó...
2011. dec. 28. 12:02
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi megint!

Igazából csak törléskor látszik, a betéten nem hagy nyomot! de ettől függetlenül én is tudom, h nem jó a helyzet! A másik meg, h teljesen tanácstalan vagyok, mert több doki is azt mondta, h ilyen esetben várni kell, de a kisördög mégis ott motoszkál, h mi van, ha mégis kéne a gyógyszer!

2011. dec. 28. 12:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Sajnos a hcg akkor is jelen van még pár napig, ha elvetél valaki.

Barátnőm vetélés után még a 3. napon is hányt!

2011. dec. 28. 12:20
 8/10 anonim ***** válasza:

SZerintem a 2 dolognak nincs köze egymáshoz.

A barnázás semmiképpen nem jó jel, viszont a te rosszulléted a baba egészsége szemponjából teljesen semleges. Attól, hogy a kismama nincs rosszul még nyugodtan lehet a babája és a terhessége is teljesen problémamentes.

A korai terhesség idején szoktak adni progeszteron pótlást (meg biztosan más hormonos mgoldások is vannak), amivel elő lehet segíteni a megtartását.

Keress fel egy hozzáértő orvost.

2011. dec. 28. 12:23
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia! Én most pont ugyan abban a cipőbe járok mint te! dec 17-én kellett volna megjönnie, de nem jött! Ma reggel teszteltem halvány pozit. Szinte a nem várt napja óta barnázgatok van amelyik nap pár csepp van olyan is mikor semmi. Nem voltam még orvosnál mert azt hittem hogy megfog jönni.

Remélem mind a kettőnknél minden oké lesz !!!! Szurkoljunk!

2011. dec. 28. 13:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia, én barnáztam is, meg rosszul is voltam, elment a baba, ugyanis a korai terhességnél ha barnázás van, akkor szoktak jobb orvosok felírni utrogestant, vagy duphastont, és nem a természetre bízzák! Ha ennek ellenére is elmegy, az tényleg a természet műve. Nálam így volt. De van aki barnázik mégis gondtalan a terhessége!

Nem tudsz menni másik dokihoz?

2011. dec. 28. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!