A terhességi rosszullét jó jel?
Sziasztok!
Alig 5 hetes terhes vagyok, de sajnos szinte az eleje óta barnázom! (természetesen doki látott) Nem mondott semmi biztatót, ő azon az állásponton van, h a természetre kell bízni a dolgot, pár nap alatt kiderül! (amúgy én is így gondolom)
Pár napja érzek terhességi rosszullétet! Ez lehet biztató jel, h mégis megmarad a baba, vagy a 2 dolog teljesen független?
Köszönöm!
sziasztok!
köszi a válaszokat!
Kicsit átkozmetikázom a kérdést!
Az aki a terhessége elején barnázott, és voltak rosszullétei, nekik megmaradt a baba?
Köszi megint!
Igazából csak törléskor látszik, a betéten nem hagy nyomot! de ettől függetlenül én is tudom, h nem jó a helyzet! A másik meg, h teljesen tanácstalan vagyok, mert több doki is azt mondta, h ilyen esetben várni kell, de a kisördög mégis ott motoszkál, h mi van, ha mégis kéne a gyógyszer!
Sajnos a hcg akkor is jelen van még pár napig, ha elvetél valaki.
Barátnőm vetélés után még a 3. napon is hányt!
SZerintem a 2 dolognak nincs köze egymáshoz.
A barnázás semmiképpen nem jó jel, viszont a te rosszulléted a baba egészsége szemponjából teljesen semleges. Attól, hogy a kismama nincs rosszul még nyugodtan lehet a babája és a terhessége is teljesen problémamentes.
A korai terhesség idején szoktak adni progeszteron pótlást (meg biztosan más hormonos mgoldások is vannak), amivel elő lehet segíteni a megtartását.
Keress fel egy hozzáértő orvost.
Szia! Én most pont ugyan abban a cipőbe járok mint te! dec 17-én kellett volna megjönnie, de nem jött! Ma reggel teszteltem halvány pozit. Szinte a nem várt napja óta barnázgatok van amelyik nap pár csepp van olyan is mikor semmi. Nem voltam még orvosnál mert azt hittem hogy megfog jönni.
Remélem mind a kettőnknél minden oké lesz !!!! Szurkoljunk!
Szia, én barnáztam is, meg rosszul is voltam, elment a baba, ugyanis a korai terhességnél ha barnázás van, akkor szoktak jobb orvosok felírni utrogestant, vagy duphastont, és nem a természetre bízzák! Ha ennek ellenére is elmegy, az tényleg a természet műve. Nálam így volt. De van aki barnázik mégis gondtalan a terhessége!
Nem tudsz menni másik dokihoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!