Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
6 napja a barátommal megszakítással védekeztünk. Kivette és rá 2-3 másodpercre ment el, de oda. Ettől én ugye nem lehetek terhes?! Attól hogy oda ment rá, be nem kerülhetett!?
2011. dec. 26. 16:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az előváladék is tartalmaz spermát a megszakításos védekezéssel nagy esélyed van a teherbeesésre.Mielőtt szexelsz és nem akarsz babát világosíts fel magad hogy ne utána kelljen ilyen kérdéseket feltenned.Boldog karácsonyt :)
2011. dec. 26. 16:39
 2/8 anonim ***** válasza:
De, IGEN!!!!! Tájékozódj előbb!!!
2011. dec. 26. 16:45
 3/8 A kérdező kommentje:

az előváladék le lett nyalva

ha igen akkor mégis hogy? mert belém nem ment csak rá. befolyt vagy mégis hogyan?

2011. dec. 26. 16:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mikor kivette állandóan lenyalogattad? Ha behatol is lehet rajta! Azt aztán nyalhatod.

Lehetsz terhes,de hogy ne utána gondolkozz el ezen és tedd ki a kérdésedet,akkor húzzon gumit és legyetek okosabbak ha még nem akartok gyereket.

2011. dec. 26. 17:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Holnap irány a könyvesbolt! Magyar Utónévkönyv!
2011. dec. 26. 17:22
 6/8 anonim ***** válasza:

"az előváladék le lett nyalva"

Ezen jót mosolyogtam. :) Az előváladék egészen addig jöhet, amíg el nem megy. Az egy dolog, hogy te az elején nyalogattad, de akkor is jöhetett még amikor már benned volt a pénisze...

Úgyhogy lehetsz terhes, bár kisebb az esélye, mint normál aktusnál, de van. Meg persze attól is függ, hogy hol tartasz a ciklusodban, peteéréses időszakban, vagy sem.

2011. dec. 26. 17:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is nagyon kicsi az esélye...

nyugodj meg..:)

( nem kell ijesztgetni, h utónévkönyv meg stb....ettől nem lesz okosabb...:/)

Nézd...

tényleg figyeljetek oda jobban ezekre...

szerintem most nem lesz baba...de ne engedd,h legközelebb is ezen kelljen aggódni...:)

hmm...?? nem megéri az a gumi...??

mi is megszakításossal "védekezünk"...sőt sokszor el is ment bennem...nem lettem várandós tőle...de nem is jelentene problémát ha az lennék...azért bátorkodunk...:)

2011. dec. 26. 18:35
 8/8 anonim válasza:

Elenyészően kicsi az esélye ennek :)...De mért nem használtok gumit??? Sokkal olcsóbb mint az abortusz vagy a 72 órás tabi....

Vagy valami orvosi okai vannak, hogy nem védekeztek gumival/fogamzásgátló tablettával? Ne kockáztassatok!!!! nem éri meg az a sok aggódás...

2011. dec. 26. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!