Lehetek terhes?
az előváladék le lett nyalva
ha igen akkor mégis hogy? mert belém nem ment csak rá. befolyt vagy mégis hogyan?
Mikor kivette állandóan lenyalogattad? Ha behatol is lehet rajta! Azt aztán nyalhatod.
Lehetsz terhes,de hogy ne utána gondolkozz el ezen és tedd ki a kérdésedet,akkor húzzon gumit és legyetek okosabbak ha még nem akartok gyereket.
"az előváladék le lett nyalva"
Ezen jót mosolyogtam. :) Az előváladék egészen addig jöhet, amíg el nem megy. Az egy dolog, hogy te az elején nyalogattad, de akkor is jöhetett még amikor már benned volt a pénisze...
Úgyhogy lehetsz terhes, bár kisebb az esélye, mint normál aktusnál, de van. Meg persze attól is függ, hogy hol tartasz a ciklusodban, peteéréses időszakban, vagy sem.
Szerintem is nagyon kicsi az esélye...
nyugodj meg..:)
( nem kell ijesztgetni, h utónévkönyv meg stb....ettől nem lesz okosabb...:/)
Nézd...
tényleg figyeljetek oda jobban ezekre...
szerintem most nem lesz baba...de ne engedd,h legközelebb is ezen kelljen aggódni...:)
hmm...?? nem megéri az a gumi...??
mi is megszakításossal "védekezünk"...sőt sokszor el is ment bennem...nem lettem várandós tőle...de nem is jelentene problémát ha az lennék...azért bátorkodunk...:)
Elenyészően kicsi az esélye ennek :)...De mért nem használtok gumit??? Sokkal olcsóbb mint az abortusz vagy a 72 órás tabi....
Vagy valami orvosi okai vannak, hogy nem védekeztek gumival/fogamzásgátló tablettával? Ne kockáztassatok!!!! nem éri meg az a sok aggódás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!