Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clearblue terhességi teszt a...

Clearblue terhességi teszt a peteérést követő 12. napon sajna negatív eredményt mutatott. Kicsit elkeseredettek vagyunk. Lehet, hogy ettől még sikerült, csak várnunk kellene még 1-2 napot?

Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 07:59
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Kedves 4.!:-)

Akkor hova lenne jó ha mennék? Talán arra járok...

A MOL-ban dolgozol Sz.battán,Érden lakok, de sok helyen járok még! Köszönöm segítségedet előre is!

2009. máj. 20. 11:07
 22/25 A kérdező kommentje:

Kedves 8:20-as!!:-)

Hát,mi még egyetlen tesztet próbáltunk csak, de ma csak a 11. v. a 12. nap volt. Én sem látom sok értelmét "10 percenként" próbálkozni, mert csak felbosszantja magát az ember, aggódik, és talán feleslegesen. (Ettől függetlenül már most csinálnám a következőt, ha lehetne:-))

Azért azon gondolkodom, hogy veszek még egy érzékenyebb típust, várunk egy napot és akkor próba...hátha...

Ma szerda van, szombat körül kellene megjönnie, de odáig nem tudunk várni:-)) nekifutunk még egyszer...:-)

Köszi minden segítséget és véleményt!Minden jót kívánok!

2009. máj. 20. 11:13
 23/25 Grófházy ***** válasza:

4.vagyok.

Jaj ne haragudj,de azért nem írtam vissza,mert 11 kor elindultam pestre.ű

A sulit összekötöttem wgy kis shoppinggal,és majd 3 óra mire felérek pestre.

Hétfőn is megyek,ill jövő szerdán is.

Niki

2009. máj. 21. 18:30
 24/25 anonim ***** válasza:

Szia! ha esetleg itt vagy, megírnád, hogy akkor, amikor a clearblue nem mutatott semmit volt e baba mégis?

köszönöm előre is a válaszod!

2010. nov. 15. 19:46
 25/25 A kérdező kommentje:

Sajna akkor nem volt baba, de azóta sikerült már:-)

A 6. hónapban vagyunk:-)

Jó babázást nektek!

2010. nov. 16. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!