Clearblue terhességi teszt a peteérést követő 12. napon sajna negatív eredményt mutatott. Kicsit elkeseredettek vagyunk. Lehet, hogy ettől még sikerült, csak várnunk kellene még 1-2 napot?
Kedves 4.!:-)
Akkor hova lenne jó ha mennék? Talán arra járok...
A MOL-ban dolgozol Sz.battán,Érden lakok, de sok helyen járok még! Köszönöm segítségedet előre is!
Kedves 8:20-as!!:-)
Hát,mi még egyetlen tesztet próbáltunk csak, de ma csak a 11. v. a 12. nap volt. Én sem látom sok értelmét "10 percenként" próbálkozni, mert csak felbosszantja magát az ember, aggódik, és talán feleslegesen. (Ettől függetlenül már most csinálnám a következőt, ha lehetne:-))
Azért azon gondolkodom, hogy veszek még egy érzékenyebb típust, várunk egy napot és akkor próba...hátha...
Ma szerda van, szombat körül kellene megjönnie, de odáig nem tudunk várni:-)) nekifutunk még egyszer...:-)
Köszi minden segítséget és véleményt!Minden jót kívánok!
4.vagyok.
Jaj ne haragudj,de azért nem írtam vissza,mert 11 kor elindultam pestre.ű
A sulit összekötöttem wgy kis shoppinggal,és majd 3 óra mire felérek pestre.
Hétfőn is megyek,ill jövő szerdán is.
Niki
Szia! ha esetleg itt vagy, megírnád, hogy akkor, amikor a clearblue nem mutatott semmit volt e baba mégis?
köszönöm előre is a válaszod!
Sajna akkor nem volt baba, de azóta sikerült már:-)
A 6. hónapban vagyunk:-)
Jó babázást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!