Clearblue terhességi teszt a peteérést követő 12. napon
sajna negatív eredményt mutatott. Kicsit elkeseredettek
vagyunk. Lehet, hogy ettől még sikerült, csak várnunk
kellene még 1-2 napot?
Ahany teszt annyi fele. Igaz, hogy nem a Clear blue a legerzekenyebb teszt de valami miatt nekem egyedul az lett pozitiv amikor az osszes 10-es, 20-as erzekenysegu negativ volt. Probaltam Qupido, first step es meg ket masik fajtat. En sem ertettem, hogy miert. Egy biztos a tul korai tesztelestol meg lehet orulni mert hol egyik, hol masik lesz pozitiv/negativ. Aztan eltelt 4 nap es akkor barmivel teszteltem pozitiv volt. De nekem a clerblue is csak a peteerestol szamitott 15-dik napon mutatta ki es halvanyan. Szoval ne keseredj el. Lehet kesobb repedt meg a tuszo. Meg nincs semmi sem veszve. Kivanom neked, hogy pozitivat tesztelj!
2009. máj. 20. 08:20
4.vagyok.
Hol laksz?Ha pesti vagy,akkor ma délután tudok egyet vinni
Csak ötlet volt,hátha később kell
Az Acon is jó.Az is 10-es pesten zuglóban van
2009. máj. 20. 08:25
Bocsi hogy ide pofátlankodok!A 8:20-as tól kérdezném,hogy a qupidó tesztet mikor csinálta és nega lett időn túl lett rajt második csík?
2009. máj. 20. 08:47
kedves utolsó,ment egy email.
2009. máj. 20. 08:47
15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod. Érdiek vagyunk,minden megoldás érdekel.
Az még "belefér"??
16/25 A kérdező kommentje:
Kedves "8:20-as" !!:-)
Nagyon köszönöm kedves,és mindenre kiterjedő válaszod! Jól esik hogy vannak emberek akik foglalkoznak más problémájával. Már egyesek ezt a 12. napi tesztet és "későinek" találtak,és mindenképpen a clearbluet tanácsolták. Biztosan minden nőnek más és más a hormontermelődése, stb...
Nálunk jobban kevesen akarnak babát,és jó helyre is kerülne,de még nem akar jönni. A nőgyógyász a SOTE-n azt mondta hogy 20-25 % az esélye annak hogy ikrek lesznek (2 petéjű) ugyanis két érett,nagy tüszőt látott az UH-n.
Reménykedünk....de ez a "-" jel nagyon erős,gyors és határozott volt...:-(( Reméljük,majd máshogy lesz. Szerinted mikor próbáljuk meg újra a tesztet? Várjunk a naptár szerinti mensi 1. napjáig? Vagy már előbb is kellene próbálni???
Sajna nem jött az email:(
2009. máj. 20. 09:10
4.vagyok.
Írtam pedig
Azt írtam,hogy szívesen adok tesztet ha valaki bejön érte délután.
Nem pesti vagyok,és nem igazán ismerem ott ki magam.
2009. máj. 20. 09:17
újra 4.
én megvármám a nemvárt napját.Minden orvos ezt tanácsolja.A hcg ugyanis naponta megduplázódik a szervezetben ha terhes vagy.A clerblue val.színű azért nem mutatta ki,mert még nem termeltél elég Hcg-t.
Nekem pl. a nemvárt napján a 10 -es is csak halovány lett,aztán másik nap vörös.érdekes
2009. máj. 20. 09:20
08:20-as vagyok. Peteerestol szamitva a 15-dik napon teszteltem (vagyis a mensim kesett egy napja). Reggeli elso vizeletbol megcsinaltam a clearblue tesztet es nagyon halvanyan ott volt a masodik csik. De annyira halvany volt, hogy alig latszott. Felretettem a vizeletet leszaladtam es vettem egy Qupido tesztet mivel gondoltam az erzekenyebb es produkalok egy erosebb csikot es azzal varom haza a ferjem nem a halvany clearblue-val. Sajna az negativ lett teljesen, igy nem tudtam elkeseredesemben mi van. Masnap vettem ket masik fajta tesztet (pontosan nem emlekszem a nevere es talagatni nem akarok). Sajnos azok is negativak lettek. Igy mar nagyon magam alatt voltam es betudtam annak, hogy a clearblue hamisan pozitivat mutatott. De ferjem nem nyugodott bele es mivel a mensi sem jott meg 4 napra ra vett ismet egy clearblue meg egy Qupido tesztet es ekkor mar mind a ketto pozitiv volt. Tenleg en sem ertem mert tudom es tisztaban vagyok azzal, hogy nem a clearblue a legerzekenyebb, de csak azzal tudom egyedul magyarazni, hogy talan tobb mennyisegu vizeletet szivhat fel tehat nagyobb teruleten erzekeli a hcgt mint tarsai. Bocsi ha nem igy van de tenleg nem tudtam en sem mire gondoljak. :) A lenyeg, hogy ilyen eset is van es vegulis nem tevedett a teszt. Mindenkinek pozitiv tesztet kivanok!!!
2009. máj. 20. 10:08
Kapcsolódó kérdések: