Ha ma vagyok a 48. napon de a tesztem nega akkor most mi a helyzet?
Hogy számoljam a pét? a ciklus.hu szerint vasárnap kellene lenni emegint. akkor lesz vagy nem vagy hogy is van ez?

Ha volt péd a múlt hónapban, akkor most mensi nélkül nem lehet mégegyszer. Az "elhasználódott" méhnyálkahártyának le kell lökődnie- vagy kiveszik a dokik.
Nagyjából ez az egyik lehetőség, a másik az, hogy babát vársz. Péd mensu nélkül nem lehetett most szerintem. De! Olyat már nem egyszer hallottam, hogy a negyven akárhányadik napon lett először pozitív a teszt.
Orvoshoz kellene menned mielőbb, akármi is az ok, ha baba van, azért, mert már illene tudnod róla az ő védelmében is. Ha nincs akkor azért, mert a nem lelökődött méhnyálkahártya veszélyes, nem játék.
DRUKKOLOK!
A teszveszten vettem 10-es érzékenységű tesztet az lett nega ma reggel.
Akkor azt mondjátok h lehetek terhes csak a teszt nem mutatja?

Igen. Lehet, hogy régi volt a teszt már, és még millió oka lehet. Én elmennék egy patikába és egy ellenőrzött minőségű teszttel próbálkoznék. De az orvost semmiképpen nem hagynám ki, ha 48 napja nem jön meg a menzeszem!
Ez a baba érdeke is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!