Ez meg most mi lehet? Hogy is van ez görbeszakértők?
Figyelt kérdés
Segítenétek Nekem? Miért alakul így a görbém? Tegnap azt hittem már meg volt a PÉ-em. De ma megint leesett a hőm. Ilyenkor mi van? Itt a görbém:
A ciklusaim átlag 30-33 naposak és június 3-ra nem várom.
Előre is köszi a segítségeteket.
2009. máj. 19. 08:38
1/2 anonim válasza:
Lehetett két peteérésed is, azt figyeld majd, fenn marad-e a hőd. Akkor tutti, hogy túl vagy az ovun. Többet még nem lehet látni ebből
Ha nem megy fel a hőd, az is mást jelezhet, de fel fog! :)
2/2 anonim válasza:
Ha két pete érik meg az a legtöbb nőnél 2 max 3 nap alatt végbemegy. Szerintem nem volt még peteérésed. Inkább úgy látom hogy lehet ma vagy holnap lesz. Szerintem most 33 napos ciklusod lesz és így tökéletes a mai vagy holnapi peteérés. Szóval mindent bele! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!