Hogy mondjam el neki?
Szia!Ez nagyon nehéz dolog.Nekem erről az a véleményem,hogy mivel ő az apa jogában áll tudni.Gondolj bele egy egész életen át úgy élni,hogy nem tudja,hogy van egy gyereke.Én biztosan belehalnék.És talán neked is megkönnyebbülne a szíved.Kérdés az,hogy az ő életét,kapcsolatát mennyire borítaná föl a dolog.
Nehéz dolog,de ezt neked egyedül kell eldöntened.
Sok sikert!
Egy veled egyidős kismami.
Szerintem az a helyes út, ha elmondod neki.
Joga van tudni, és elvileg felelős érte, hiszen nem egyedül hoztad össze a babát.
Ha másképp nem is, - ha elmondod neki - akkor remélhetőleg vállalja a felelősséget és apja tud lenni, ha nem is maradtok együtt. Ha nem akkor a te lelked akkor is tiszta marad. Ezt a helyes és jó megtoldás. Az hogy megbántott, nem számít ebben az esetben. A fogat fogért dolog nem működik. Esetleg később lenne belőle nem kicsi problémád. Legyél szerintem őszinte hozzá.
Válaszd az egyenes utat: mondd el neki, hát persze, tudnia kell erről!
Az hogy miként reagál majd, jó kérdés, de én drukkolok Nektek.:)
Az jó, hogy nem vagy kétségbe esve, és határozott vagy abban, hogy akár nélküle is vállalod a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!