Nekem a menzim mindig is rendszertelen volt. Most babát szeretnénk! Soha nem tudom mikorra várjam és mikor teszteljek. Nov 21 volt az útólsó menzi. Mikor teszteljek? Vagy meddig várjak még hogy tuti legyen a dolog? ,
Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 15:12
21/23 anonim válasza:
Nem...nem próbálkozunk..csak az a hónap úgy jött ki...
úgy vagyunk vele jön, mikor szeretne...ráérünk vele,de ha lenne sem jelentene problémát...:)
mi inkább az anyagiak miatt nem startoltunk rá...
csak ez is érdekes...tehát, minden bizonnyal abban a hónapban nem volt peteérésem...különben baba lett volna belőle...nem tudom mi állhat a háttérben...azóta kiszállásossal "védekezünk" és rábízzuk...:)
22/23 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!ha esetleg megjönne(remélem nem) akkor elkezdek hőmérőzni!jjaaajjj nagyon remélem hogy baba van a dologban mert még mindig nem jött meg!
2011. dec. 20. 12:49
23/23 A kérdező kommentje:
azért drukkolok nektek és remélem az anyagi dolgaitok is helyre jönnek és akkor már teljesen felhőtlenül örülni tudtok majd a kis csemetéteknek!
2011. dec. 20. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!