Hova lehet menni ilyenkor Győrben? Pénteken teszteltem pozitívat!
Nagyon örültünk,mert elég régóta várunk már egy babára:)
Vasárnap viszont elkezdtem barnázni.Nem volt sok,úgyhogy nem is izgultam miatta.De ma délelőtt viszont erősödött a barnázás,és elkezdett jobban fájni a hasam.De fél 3-ig dolgozom,és a szakrendeléseknek akkor már vége!Ügyeletre nem mehetek,mert annyira nem görcsölök..Mi lehet velem?És hova tudok hétfőn fél3 után menni Győrben???
Szia!
Dr. Balogh Ildikó 14-től rendel a Damjanich utcában(tulipános iskola utáni első utca jobbra, annak is a bal oldalán az utca legvégén)
Időpont már tuti nincs mára, de szerintem hívd fel az assztenst, mond meg, hogy mi van, s biztos megoldják, hogy beférjél.
Teló szám: 30/852-7576 (csak eréjesen, ne hagyd magad lerázni)
Drukkolok, hogy ne legyen semmi baj!
Ne izgulj, biztos tud segíteni!
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!:)
És igen,sajnos én is ismerem az ügyeletet...
Ez magánrendelés egyébként,ugye?
Dehogyisnem mehetsz ügyeletre! Pont ilyen esetekre van kitalálva az ügyelet! Győrben biztosan van megyei kórház, annak van akár külön is szülészeti ambullanciája, oda kell menned. A barnázás VÉR! Ezt jó jelle már megjegyezni... És SEMMILYEN VÉRZÉS NEM NORMÁLIS A TERHESSÉG ALATT. Nem bizakodni kell a szerencsében, hogy majd elmúlik, hanem AZONNAL barnázás esetén dokihoz menni!!
Hidd el, tapasztalatból beszélek! Én mentem volna rögtön dokihoz, egy barna pöttynél, és kevés barnás-sárgás folyásnál, de telefonban megnyugtatott a dokim, így nem mentem. Másnap este 10-kor mehettünk az ambullanciára, sötétebb és több barnázással. Onnantól 3 hétig vártunk még, de már nem fejlődött tovább a baba, csak a petezsák nőtt pár milit. Hiába állt el a vérzés, hiába kaptam Utrogestant, hiába volt zárt a méhnyak...
Én azonnal mennék a helyedben egyébként...
Szia! Első vagyok!
MAgánrendelés, igen ... s nagyon lelkiismeretes a doki!
Azonnal menj az ügyeletre!
Vagy egy bármilyen magándokihoz!
Ez semmi jót nem jelent, tudom, mit beszélek, velem ez már 3x fordult elő, mindig elment a baba.
Ezután már fogok Utrogestant kapni, az első pozi tesztnél...
Ne akard átélni, inkább kéredzkedj el a munkahelyedről, és menj el a szakrendelésre!
Megy a drukk!
Köszi mindenkinek!
Elmegyek dokihoz mindenképpen,de nem tudok előbb eljönni!Egyedül vagyok egy üzletben,nem tudok elkéreckedni..:(
Szia! Megint első!
Nah, felhívtad? Mit mondtak, beférsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!