Túl rövid luteális szakasz?
Valószínűleg a progeszteron termelődése nem megfelelő. A luteális időszak hosszát hőmérőzéssel és/vagy ovu teszttel tudod megállapítani, az ovu utáni napoknak legalább 12-nek kell lennie, mielőtt megjön. Tehát a kérdésedből a luteális szakasz hosszára nem lehet következtetni.
Menj el orvoshoz, ne azt mondd, h gyermek miatt, hanem mert a pecsételést akarod megszüntetni. El fog küldeni egy vv-re, a 21-24. nap közt és kiderül. Ha csak progeszteron probléma, az egy gyógyszerrel kezelhető. Valószínű a gyógyszer zavarta meg a hormonháztartásod.
Hát az tényleg elég rövidkének tűnik...biztos, hogy a gyógyszer okozta, én is írtam ezt az előbb. MOndanám, hogy türelem, de nekem sincs.
Menj másik orvoshoz, ha szeretnéd, hogy kivizsgáljon.
Na épp ezért mondom, hogy keress másik dokit, ha a sajátod nem vizsgál ki, mert annyira el lehet keseredni. Az én régi dokim vizsgálat nélkül írt fel gyógyszert, nem is jött be.
Másik meg küldött vv-re, pár nap múlva megyek, de már ettől könnyebb, hogy kiderül, hogy mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!