Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van rá esély hogy terhes vagyok?

Van rá esély hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Egy hete késik, pedig mindig pontos szokott lenni.Három negatív tesztem volt eddig, de nem hagy nyugodni, mert kb. másfél hete fájdogál a hasam egy pontban jobb oldalon, olyan szurkálós érzés. Elég gyakran úgy érzem, mintha meglenne dagadva a méhen,és olyan mintha nem tudnám behúzni a hasam. E mellett, gyakran szédülök és van hányingerem. Ma láttam először barnás csöppöket a wc-ben. Hétfőn megyek orvoshoz, addig tudnátok mondani valamit, hogy mi lehet ez? köszönöm a segítséget. kétségbe vagyok esve, szeretnék már kisbabát
2011. dec. 17. 09:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Majd az orvos megmondja. Ez nem egy olyan dolog amit innen a képernyő elől laikusoknak kell és lehet egyértelműen eldönteni.
2011. dec. 17. 09:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia,

bisztosat csak a doki tud majd mondani neked.én sajnos jártam így most az elmult ciklusban sok negatív teszt és végul mire dokihoz mentem volna addigra megjott.Szorítok hogy ne így legyen és mihamarabb sikeruljon mert ez nagyon rossz pszychikailag.

2011. dec. 17. 09:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Mivel ma szombat van,hosszú idő még hétfőig...

Én egy tesztet szoktam ajánlani a kérdezőknek a neve clearblue.Digitális kiírja azt is,hogy hanyadik hétben járhatsz.Kicsit húzós kb.1500Ft,de megéri.Volt már olyan kismami akinek itt ajánlottam és visszaírta a pozitív 5 hetes terhes eredményt.Ha ez a teszt negatív akkor nem hiszem,hogy van baba.Próbáld ki ennyi pénzt bőven megér.

2011. dec. 17. 10:11
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, veszek egyet és kipróbálom:)
2011. dec. 18. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!