Görbeszakértők! Szerintetek is akkor volt ovum, mikor a ciklus.hu behúzta? Még csütörtökön is nagyon fájt a hasam!
2011. dec. 17. 08:49
41/56 A kérdező kommentje:
Nem! Gondold el, hogy az amit reggel felraktam, az egy gyógyszertári 25-ös, amit meg most csináltam, az meg egy 10-es gyógyszertári. Ezért nem értem. Az estit nagyítóval kell nézni, a reggeli meg szépen látszik.
2011. dec. 27. 19:07
42/56 anonim válasza:
csinálj holnap reggelis egyet.mindenképp
43/56 A kérdező kommentje:
Ja, és nem vagytok elkésve, mert hiába van már kettő, június óta nem jött a harmadik, vagyis 7. hónapban remélem most sikerült. Jó éjt!
Reggel csinálok egyet, és megírom az eredményt.
2011. dec. 27. 20:49
44/56 anonim válasza:
Ne aggódj, végig stresszelted az elmúlt napokat, mégis pozi lett, az nem tűnik el. Hőd fenn maradt??
Gratulálok a gyermekekhez, szép a családotok, örülj nekik és nyugodj meg,nem lesz semmi baj!!
45/56 anonim válasza:
Ja és az ilyen korai szakaszban a reggeli pisi már mutatja, de a délutáni még nem, erre ne alapozz. Reggel már szép erős lesz, 2 naponta duplázódik a hcg! Jó éjt!
46/56 A kérdező kommentje:
2011. dec. 28. 06:03
47/56 anonim válasza:
Szia,
holnap még erősebb lesz, a hőd is fennmaradt, megnyugodhatsz, a baba nyugodt mamát akar :-))
Évezd ezt a gyönyörű időszakot, ne izgulj!
49/56 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, remélem neked is sikerül a lehető leghamarabb!
Pénteken megcsinálom az utolsó tesztet, aztán már többet nem.
Január első hetében szeretnék ultrahangra menni.
2011. dec. 28. 07:46
50/56 anonim válasza:
Remélem minden rendben lesz veletek.Boldog babavárást.Sajnos nekem kimaradt a peteérésem ebben a hónapban ugyhogy sajnos nem izgulhatok így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!