Görbeszakértők! Szerintetek is akkor volt ovum, mikor a ciklus.hu behúzta? Még csütörtökön is nagyon fájt a hasam!
Hűűűűű te jó ég!!!!!
Mit mondtam Neked, na mit, már pér napja!!!
Mekkora királyság!!!!!
Őszintén gartulálok, de tényleg, nagyon vigyázz Magatokra!!!
Mit szólt Kispapa?
Köszönöm!
Most pont németországban van, tegnap este ment el, reggel telefonáltam neki, de fel sem fogta, mert egész éjjel dlgozott. De örül neki nagyon!
Ez nem kedvesség, érzem ám, milyen a szitu, benne vagyok :-))
Mikor jön haza? Meg kell ám ünnepelni majd :-)
Dokid van? Mikor mégy?
Nem lesz fogadott dokim (harmadik babó lesz ám!) Nincs túl sok jó tapasztalatom a privát orvosokkal, mindkettőnél volt, egy rakás pénz, így is-úgy is megszületik majd. Remélhetőleg
:)
Neked van már? (gyerkőc)
Ó, hát gratulálok, a 3.? Milyen szép család!! Mekkora a másik 2? Lányt v fiút vártok?
Akkor van tapasztalatod!
Nekünk még nincs baba, augusztus óta várjuk az első megérkezését :-)
Írj néha még, annyira örülök!
Szia! A fiam 9 és fél éves, a lányom 2 és fél, és megint kislányt szeretnénk, de el vagyok keseredve, mert csináltam egy másfajta tesztet most, az meg szinte negatív lett, úgyhogy ezt most nem értem :(
Augusztusban volt egy kémiai terhességem, spontán vetéléssel, félek, hogy megint az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!