Probléma lehet abból amit csináltam, ha terhes lennék?

Szerintem ennyitől még nem lesz baj, ha terhes lennél. Sőt én a terhességem alatt többször is ittam bort, úgy kb havonta 2 pohárral, azt mondják még jót is tesz. Szilveszterre pedig még pezsgőt is engedélyezett a dokim 3 pohárral. :) A cigivel sem árthattál még sokat, de ha tényleg baba lesz, akkor ne szívj többet.
Sok sikert!

Ne aggódj! nekem úgy mondták hogy az első pár hét a mident vagy semmit időszaka szóval ha olyan behatás éri a babát ami nagyon káros akkor elvetélsz, vagy felszivódik az embrió, ha pedig nem olyan a hatás akkor egymást tudják pótolni az úgynevezett omnipotens mindenre képes sejtek.
De ez hogy megittál 2 pohár bort meg pár cigi semmiképp nem tartozik a komolyan károsító dolgok közé:)
Ha baba van gratulálok:)

ha terhesség alatt rendszeresen iszol és cigizel, az komolyan árthat a babának. Nem csak kisebb súllyal születhet, hanem jellegzetes degeneratív elváltozások is lehetnek nála, és szellemi visszamaradottság. De egy-két pohár bor vagy cigi nem árthat, főleg addig nem, amíg a baba be nem ágyazódott.
Mondjuk ha bebabázódtál, akkor inkább ne kockáztass. :-) Semmi cigi, semmi alkohol, meg lehet lenni nélküle. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!