Valakinek sikerűlt a Jónás naptár segítségével teherbe esni?

A kiszámolásos a Jónás?
Ha igen,akkor nekem 3x is sikerült,és a nemét is így befolyásoltuk,és be is jött mind 3x.
Köszönöm a gyors választ!
Amit a jónás naptár beír peteérésnek arra lehet adni?Mert ha lehet arra lehet alapozni,hogy az jó akkor jókor voltunk együtt!
Egy angol nyelvű oldalon csináltam meg a jónás naptáramat ami egész évre mutatja mikor van esély a babára!Te melyik oldalon csináltad?Gratulálok a gyerekekhez!:-)

Mi nem kifejezetten figyeltük a jónást, de 10 hónap próbálkozás után érdekes módon akkor sikerült a kistesó amikor a ciklusom legvégén (mensi előtt egy nappal) volt a jónás napom. Szóval egyáltalán nem ciklus közepén volt peteérésem, akkor hiába is próbálkoztunk.
Utólag amúgy visszanéztem a fiamat is és ő is a jónás napomon sikerült (de akkor még nem is hallottam erről) fiút jelzett és fiú is lett:)
Most lányt jelez remélem az lesz:)
17 hetes km
Bízom benne,hogy nekem is sikerűl(t)!
Tiszta szívből gratulálok Neked!Boldog babavárást!:-)

Én egyiken sem.Magamat figyeltem,én mindig tudom nekem mikor van pé-m.Nem bízok a naptárakban,mert tapasztalatom,hogy nem mindig pont középidőben van pé-m.
Figyeld magadat.Van akinek mielőtt kiszabadul a petesejt enyhe görcsei is vannak(néha nekem is)lehet barnázás vagy kisebb vérzés is(ez ritka).Olyankor nyúlós nyák távozik,ami színtelen vagy fehéres(nálam ez a legtutibb jel).Mikor a babáinkat terveztük előtte annyira megfigyeltem magamon ezeket a jeleket,hogy napra pontosan tudtam mikor van pé-m.A nemét is olvastam,hogy kiszámolással tudom befolyásolni,mert a lányok lassúbbak de tovább élnek, a fiúk gyorsabbak de kevesebb az élettartamuk.Mindháromszor bejött nekünk.A lányokkal addig akcióztunk amíg éreztem a tüneteket,utána stop,mert Ők megvárják a pete kiszabadulását.A fiúval akkor,mikor pont pé-m volt.
Sok sikert nektek is,és nagyon figyelgesd magad.
Én a hőmérőzést nem tudom ajánlani,mert nekem nem úgy szokott alakulni a görbém,hogy megbízható legyen,de van akinek ez is jó.Azt is kipróbálhatod.
De a legfontosabb,hogy tudd magadról mikor van pé-d.
Ez előfordulhat spontán is bármikor ciklustól függetlenül is,nálam van ilyen is néha de ez ritka.
Minden jót,sok sikert.

Szia!
Én is inkább azt tanácsolom, hogy figyeld magad. Én akkor néztem meg, amikor már megszületett a lányom, a naptár szerint a készítés időpontjában nem, legközelebbi peteérésem 8 nap múlva lett volna.
Ezzel nem elkeseríteni akarlak, hanem tudd, hogy nem mindenkinél jön be a Jónás naptárazás.
Köszönöm a válaszaitokat!
Figyelem magam!Csak a ciklusaim elég változóak mert sajnos a pajzsmirigyemmel problémák vannak ami nemrég derűlt ki és kezdték el kezelni!Így nehezebb volt idáig a peteérést kitalálni mikor volt de talán most már könnyebb lesz!
A jónás naptár után meg csak kíváncsiságból néztem mert már sokszor olvastam róla és nem ismertem.Na persze meg nem uutolsó sorban már mindent megszeretnék tenni a cél érdekében!:-)

Nekem is strumám van,ezért tutibb az önismeret.
Figyeld a tested változásait,tudni fogod mindig mikor van pé-d.
Sok sikert.
1-3 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!