Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez lehetséges?

Szerintetek ez lehetséges?

Figyelt kérdés
történt egy kis baleset barátnőmmel szeretkeztünk és kilyukadt az óvszer de ez kb 1 hónapja volt azóta megjött neki és semmi terhességre utaló jelek nem jelentkeztek de nem is ez a lényeg. egyik ismerősöm azt mondta hogy volt barátnője terhes lett de nem tudott róla mármint 3 hónapig megjött neki rendesen utána vették észre hogy terhes. nekem picit sánta ez a történet de nem vagyok orvos szóval nem tudom igaz-e. szóval lehet hogy akkor teherbe esik nem jelentkezik semmi erre utaló jel 1 hónapon keresztül (nem hízott sőt fogyott 2kg-t, nincs nagyobb étvágya, eleinte kicsit fájt a hasa de már elmúlt, nem émelyeg stb).? még talán ami érdekes hogy amikor megjött neki miután kiszakadt az óvszer akkor nagyon intenzíven volt meg neki szóval nagyon vérzett és csak 3 napig tartott neki de azalatt nagyon görcsölt és nagyon vérzett.
2011. dec. 16. 01:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehetségesnek épp lehetséges lenne,de egy egyszerű teszttel kideríthetitek!(rossmann,dm,tesco ha esetleg nem akartok gyógyszertárban)
2011. dec. 16. 02:46
 2/2 Marilyn88 ***** válasza:
Van olyan, h teherbeesést követően még egyszer "megjön", de az pecsételő vérzés szokott lenni, nem erős vérzés. Az meg, h 3 hónapig megjöjjön valakinek, pedig terhes... Sántít a dolog abban, h a terhesség alatti vérzés nem múlik el magától, vagy vetéléshez vezet, úgyhogy ott sztem inkább az volt, h a lány nem merte elmondani, h késik neki. De ez csak az én véleményem... Amúgy én is véreztem 12 hetesen, kórházba is kerültem fenyegető vetéléssel, és 9 hétig kellett szigorúan ágyban feküdnöm. Szóval ez a vérzés nem egy egyszerű dolog, nem hinném, h tényleg igaz lenne, persze nem vagyok orvos, csak én is átéltem hasonlót, és ez a tapasztalataimnak teljesen ellent mond.
2011. dec. 16. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!