Menstruáció melletti terhesség?
Figyelt kérdés
Szombaton teszteltem,és halványan megjelent a második csík,csak nem tudom,h ez szellemcsík vagy igazi. Vasárnap meg kellett jönnie,és meg is jött. Csakhogy csak hétfőn kezdtem el igazán vérezni,és keddre el is múlt. Ma csináltam még egy tesztet,azon is halványan megjelent valami,de végeztem egy kis házimunkát,és megint elkezdtem vérezni. Most délutánra,megint csak egy kis barnázás maradt. Nem értem mi ez,tipp?2011. dec. 14. 17:24
1/5 A kérdező kommentje:
Átlagosan mindig 5 napig vérzem,elég erősen.
2011. dec. 14. 17:25
2/5 anonim válasza:
Szia! Várj pár napot 2-3 és vegyél egy másik fajta tesztet gondolom egy fajtával teszteltél lehet szellemcsíkos volt,de így legalább megnyugszol. Szerintem reménykedni még szabad. Amúgy szeretnél babát?
3/5 anonim válasza:
Szia,most vagyok ilyen helyzetben de én nem teszteltem még.Egy napig volt vérzésem ma már csak nagyon pici barnázás van.
4/5 anonim válasza:
és nekem 6 napos szok lenni a vérzésem.
5/5 anonim válasza:
A hőmérsékletedet méred? Mennyi? Reggeli hő lenne a fontos! Amúgy én is így vagyok most ezzel, nem jön meg normálisan, de nekem végig 36,2 a hőm... szóval én nem vagyok terhes. Majd írd meg, hogy mi a helyzet, szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!