Ma vagyok a 30-ik ciklusnapomon, negativak a tesztek, meddig használjam még az Utrogestent?
Szia!
Hát igen, elég valószínű sajnos, hogy nem sikerült, de biztosra kellene menni.
Kérj egy HCG vérvételt, az tuti. Ha nem sikerült, azonnal abba lehet hagyni. A lombiktól ne félj, nincs miért. :-)
Menj vérvételre, és ott nézzék a HCG szintedet. Szerintem még van remény, mert nem mindenkinek ugyanúgy dpulázódik a HCG szintje és akkor te most az 4-5. héten vagy ahol a sáv:
4. hét: 3-426
5. hét:19-7340
A tesztek csak a 25 feletti (Clearblue 50 feletti) HCG szintet mutatják ki.
Szia!
Igen, már három lombikon vagyunk túl. Sajnos nem sikerültek, de ennek olyan oka volt, amire senki nem számított, és ezért későn derült ki. (A méhemben maradt császáros varrat funkcionált spirálként, ezért nem tapadtak meg a beültett embriók.)
A lombikos stimu abban különbözik az inszemestől, hogy minél több tüsző érlelése a cél, ezért erősebb hormonokat adnak. Nekem a világon semmi mellékhatása nem volt, és ott, ahova járok, senkitől nem is hallottam ilyen panaszokat. Mivel a stimu csak a ciklus első felében van kb egy hétig, így azok a rémhírek, hogy valaki 10-20 kilót hízik tőle, csak városi legendák, ijesztgetik csak vele a nőket. :-) A vége felé lehet hasfeszülés kicsit, kell a hely a sok tüszőnek. :-) A petesejt leszívás altatásban történik, kb negyed óra az egész, semmi fájdalom. Én ilyenkor csak azon aggódom mindig, hogy sok-sok petesejt legyen. :-) Utána kb egy óra pihi ott helyben, aztán haza lehet menni. Ekkor az aggódás tárgya : mennyi termékenyül meg holnapra? Másnap a telefon, megmondják a darbszámot, és a beültetés időpontját, többnyire 3 nap múlva, de ha sok embrió van, és szépen fejlődnek, akkor lehet hogy 5 nap múlva, nekik nagyobb az esélyük. :-) A beültetés olyan mint az inszem. :-) UH kép, fél óra fekvés, és kismamaként távozol. :-) Ha nem is sikerül, aznap akkor is kismama vagy, hiszen a méhedben az élő embriók. :-) Innentől indul a legnehezebb rész : várni a teszt időpontját.
Ennyi az egész, nincs benne semmi félelmetes, ez csak a meddőségi kezelések csúcstechnikája. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!