Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan mondanád el olyannak...

Hogyan mondanád el olyannak hogy terhes vagy, akivel kapcsolatot sem terveztél?

Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 00:01
 1/4 anonim ***** válasza:
79%

Én olyannal nem is szexeltem volna!

Egyébként simán csak elmondanám neki hogy terhes vagyok.

Meg akarod tartani?

2011. dec. 14. 00:05
 2/4 anonim ***** válasza:
19%

Ha ő tervezett velem, akkor megmondanám neki, simán.

Ha sem ő, sem én nem terveztünk semmit, csak szexeltünk egyet és hülye voltam, mert nem védekeztem, akkor

1. ha meg akarom tartani a babát, akkor nem mondanám meg, hanem elköltöznék valami más városba, és soha többé nem szexelnék védekezés nélkül (és nem csak a baba miatt...)

2. Ha nem akarom megtartani, akkor sem mondanám meg, hanem nagyon gyorsan el kezdeném intézni vagy az abortuszt, vagy az örökbeadást. Az abortuszra csak a magzat 12 hetes koráig van mód. Ha nyilt örökbeadás, akkor meg azért mielőbb, hogy az örökbefogadó szülők segítsenek (doki, vitaminok, lelkiekben, akármiben)

2011. dec. 14. 03:09
 3/4 Manka68 ***** válasza:
100%

Szia!

Én mindenképpen elmondanám, mert szerintem a pasinak is joga van tudni, hogy esetleg lesz valahol egy gyermeke. Semmiképpen nem vetetném el, ha már voltam olyan hülye, hogy nem védekeztem. Azt mondanám neki, hogy bocs, baleset történt, lesz egy gyereked, de ez a mi dolgunkon semmit nem változtat. Ha szeretnéd, lehetsz hétvégi apuka, de nem kötelező. Gyerektartást fizetned kell majd, ha már neked sem volt eszed a védekezésre. Kapsz egy hét gondolkodási időt, hogy mennyire szeretnél részt venni a gyermeked életében, de összeköltözésre, házasságra ne számíts.

Kb ennyi. :-)

2011. dec. 14. 07:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Én is ezen a véleményen vagyok, hogy ha kívánt ha nem kívánt terhességéről van szó akkor is joga van tudni,hisz mindenhez két ember kell.Még hogy ha nem is terveztél vele kapcsolatot, hisz gondolom akármit is mondani fog majd, úgyis te döntesz?! Csak gondold át.
2011. dec. 14. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!