Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik az h az elmaradt...

Létezik az h az elmaradt mensi után két vagy 3 héttel lehet valakinek pozi tesztje?

Figyelt kérdés
Járt már valaki igy?
2009. máj. 17. 10:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen elképzelhető,ha késői peteérésből lettél terhes és még nem termelődött annyi HCG,hogy egy teszt ki tudja mutatni!Sok boldogságot!

2009. máj. 17. 10:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen,hallottam már olyanról,hogy valakinek 2 hónapos terhesen se mutatta ki.
2009. máj. 17. 10:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Itt vagyok én élő példának. febr.9re nem vártam (hónapok óta próbálkoztunk) és nem is jött meg, vártam mert gondoltam hátha csak hosszabb a ciklusom vmiért.

Csináltam tesztet 18án negativ lett, na gondoltam is h itt már tuti nincs baba...

de csak nem jött meg, egy napos barnázás volt semmi más. 24én már pozitiv volt a tesztem!!!!

15 hetes mami:)

2009. máj. 17. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!