Mikor kellene teherbeesnem?
Ez annyira gáz... Mikor KELL teherbe esned??? Nem KELL! Sőt!
Menj el dolgozni inkább, gyereket szülni nem azért KELL, hogy pénzt kapj érte. Elkeserítő, hogy mennyire elszaporodtak mostanában a megélhetési szülők.
Szegény gyerek, nem irigylem.
utolsó előtti!
A kérdése nem az volt,hogy mennyit kap,ha megint szül,hanem hogy mikor kellene szülnie ahhoz,hogy ne a Gyesből kelljen gyereket nevelni!Mindenképpen szeretne babát,de érthető okokból nem mindegy mikor szül!
Te neveltél már Gyesből gyereket?!Én igen és mondhatom nagyon kemény 1év volt!
Egyébként pedig tényleg milyen alapon ítélkezel mások felett!?
4-es válaszoló vagyok. Én is babát várok, 26 hetes vagyok, de odáig még nem jutottam el, hogy azt számolgassam, hogy mennyi pénzt kapok utána, nem azért szülöm. Undorítónak tartom ezt a megélhetési anyaságot, le lehet ezért nyugodtan pontozni, nem érdekel.
Mi sem vagyunk gazdagok, meg kell gondolni hogy mire költünk. Többek között ezért se vállalok be egy tucat gyereket a nagy semmire, valószínűleg csak 1 lesz anyagi okokból.
Ha nem vagy kíváncsi olyanok válaszára, akik nincsenek veled egy véleményen, akkor nem itt kellene kérdezni, sok olyan "anyuka" van, ahol tele van a ház elhanyagolt gyerekekkel, akik csak azért lettek, hogy a család meg tudjon élni a családi pótlékból, meg a gyesből. Egyre több ilyen van sajnos. Az ilyenek biztos készségesen válaszolnának neked és fröcsögnének az olyanokra, mint pl én, akik szeretni fogják a gyereküket és nem csak a fejőstehenet látják benne.
Utolsó!Te érted amiket olvasol?
Nagyon gáz,hogy miket írsz másokról csak azért mert tudni szeretnék mikor milyen támogatások járnak egy gyerek után!
ezen szerint neked első baba lesz,tehát még nem neveltél gyereket így ne ítélkezzél olyanok felett akik már tudják milyen az!
Ja,és a kérdező 2. babáról beszél nem "egy tucatról"!!
Na gondoltam, hogy most jön a szokásos "temégnemneveltélgyereketugyhogykussolj"
Hogy jön ez ide? Nem a gyereknevelésről beszélünk.
Mindenki azt csinál, amit akar, csak leírtam, hogy gusztustalannak tartom, hogy ez a szempont gyerekvállalásnál, hogy hogy lehet minél jobban megfejni az államot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!