A Duphastontól sikerült teherbeesnem? Baj ha annak a segítségével?
Figyelt kérdés
Másfél év probálkozás után teherbeestem a második duphastonos honapban.Sajnos a 12.héten meghalt a Baba:(Most 3 honapja ujbol probálkozunk,most magándokim van.Clostit szedek meg tüszörepit kapok.Szeretném ha felirná a duphastont de nem akarja.Azt mondta hogy a 18-ik ciklusnapomon 9.5mm a méhnyálkahártyám és nem kell.Szerintetek a duphaston segitségével estem teherbe tavaly?Köszi2011. febr. 24. 09:10
1/8 A kérdező kommentje:
Voltam a cikusom elején hormonvizsgálaton,minden rendben.Meg már volt laparoszkopiám,a páromat is kivizsgálták.Létszi segitsetek!Köszi
2011. febr. 24. 09:12
2/8 anonim válasza:
A duphastonban progeszteron van, valakinek nem termel elég progit a szervezete, ezzel lehet pótolni. Inszem, lombik után is szokták szedetni.
Sajnálom a babát. Akkor szedted végig a 12. hétig? Mert addig szedni kell, ha sikerül a baba, akkoról szabad csak szépen lassan leépíteni.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi.igen szedtem a 12.hétig.
Akkor mit tegyek?Erőltessem a dokinál a duphastont?Mert nem akarja felirni.Tudom ő az orvos ő tudja,csak másfél év után hirtelen teherbeestem pont amikor a duphastont szedtem...a mostani magándokim meg a védőnőm is azt mondja hogy nem a duphastontol.Nem jo talán a cikus második felében már elkezdeni szedni?(valami ilyesmit mondott a védőnőm)köszi
2011. febr. 24. 09:26
4/8 anonim válasza:
jo a méhnyálkahártya vastagságod szerintem nem kell duphaston.ebbe már szépen bele tud tapadni,bár nem értem az elözö terhességed miért szakadt meg?pedig duphastont is szedtél, nagyon sajnálom,talán valami más baj lehetett.szia
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszodat.Sajnos mi sem tudjuk hogy miért halt meg szegénykém:(nagyon nehéz feldolgozni...
2011. febr. 24. 12:18
6/8 A kérdező kommentje:
folytatom..megnyugodtam hogy jo a méhnyálkahártyám,a doki is ezt mondta.Csak nem értem...akkor nem is a duphaston sgitett hogy terhes maradjak?csak ugy sikerült hirtelen másfél év után,ezért gondoltam hogy talán kéne szednem.És ha a ciklus második felében szedi az akinek nem volna muszály az baj?Köszi
2011. febr. 24. 12:22
7/8 anonim válasza:
Szia, nagyon sajnálom az elveszített babát :( Nekem is volt egy tavaly, azóta sem sikerül teherbe esnem. A duphaston csak segít a megtapadásban, nem felelős a megtermékenyülésért. Arra van, hogy ha megtermékenyült a petesejt, jól be tudjon ágyazódni és kapaszkodjon a kicsinyed. Remélem mielőbb sikerül teherbe esned!
8/8 A kérdező kommentje:
Szia!Köszönöm!Sajnálom én is a kisbabádat:(ha megkérdezhetem hány hetes volt?mi volt a baj?Tudom hogy mire valo a duphaston sokat olvastam utánna.és miota probálkoztok ujra?
2011. febr. 24. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!