Aki szerdára nem várja, van már bíztató tünete?
Figyelt kérdés
Nekem a melleim fájnak,másképp mint szokott és nagyobbak.Folyásom is van kb.ugyanannyi ideje.Aluszékonyság és hidegrázás.Nálatok?Tudom ezek nem biztos hogy baba tünetek,de reménykedem...:(2009. máj. 17. 07:54
1/2 anonim 

válasza:

Én keddre nem várom. Hányinger, émelygés, mellfájdalom, de nem olyan beleszúrós, mint amikor mensi előtt vagyok. Tegnap este még volt, ma reggel ez nincs. Úgyhogy tanácstalan vagyok, de szintén nagy a remény!
2/2 anonim 

válasza:

Érzékenyek a melleim, de másképp, fájdogál a hasam, ami SOHA nem szokott vérzés előtt, a feltételezett beágyazódáskor volt egy csepp piros vér, ami megintcsak nem szokott, és pattanások sehol, menstruáció előtti hiszti sehol. Két nap múlva kellene megjönnie, ma reggel negatívat teszteltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!