Lehetek terhes, ha gumi nélkül szexeltem, de nem került belém ondó?
Figyelt kérdés
2007. júl. 25. 21:20
1/4 anonim válasza:
Természetesen IGEN, megvan rá az eséj, mivel a fiúknak/férfiaknak vannak bionyos vágycseppjei, és abban már lehet ondó, ami megtermékenyíthati a petesejtet! De kisebb az eséj hogyha nem ment beléd, de a kockázat benne van...:S
2/4 anonim válasza:
Ha nem került beléd ondó, akkor természetesen nem lehetsz terhes. Ám ezt nem tudhatod, mert az előváladék is tartalmaz spermiumokat, amelyek közül akár egy is megtermékenyítheti a petesejtedet. A kérdésed feltevéséből feltételezem, hogy nem szeretnétek babát, tehát azt javaslom, hogy mindenképpen találjatok egy védekezési módszert, ami mindkettőtöknek megfelel, és akkor nem kell majd találgatnotok.
3/4 anonim válasza:
Lhetsz természetesen. Én is azt hittem, hogy mi vigyáztunk..., de hát most 14. héten vagyok. Nem bánok semmit, nem terveztük, de most már nagyon szeretjük és várjuk.
4/4 anonim válasza:
Egy kicsit megnyugtatlak én is ebben a cipőben jártam pár hete...Elősször is ne idegeskedj mert attól jobb nem lesz,1 hetet késett nekem de utánna megjött:)szóval próbálj meg megnyugodni ha ideges vagy;)és remélem neked is olyan lecke volt ez a gumi nélküli sex mint nekem:)NEVER EVER:D puc:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!