Jókor voltunk együtt, hogy sikerüljön a baba?
A görbém alapján a 12. napon volt pé, de a nőgyógyász a 13. napra "jósolta" uh alapján és akkor voltunk együtt.Sajnos 8-án nem tudtunk együtt lenni (főleg, hogy utólag húzta be a vonalat a ciklus.hu), csak másnap reggel, van így esély babára?
Köszönöm a segítséget!!!
Szia! Igen, eléggé érzem még mindig, a mellem fáj egy picit, de ez mensi előtt is szokott.Az a baj, hogy tényleg nem tudom mi van, mert a pg53 is páfrányos vagy 2 napja, de ez mensi is előtt is szokott:(
Viszont ma reggelre erős torokfájásra ébredtem:((Még ez is...
Majd írd meg mit mondott az orvos, remélem minden rendben lesz veled!Nagyon drukkolok!

Szia!
Én ma negatívat teszteltem délutáni pisiből a 14 napon. Már mutatnia kellene, úgyhogy ez nem jött össze, akármilyen csodás is a görbém...
Elkeseredtünk mindketten, főleg, hogy az első percekben pozitívnak hittük a tesztet.:(
NEKED DRUKKOLOK!!!
Szia!
Nagyon sajnálom, pedig nagyon drukkoltam neked.
De biztos , hogy korai az elkeseredésed? Másnap reggeli pisiből lehet már kimutatná, ha halványan is!
Én még várok, majd vasárnap körül tesztelek.

A 17. dpo-n is negatív lett.
Nálad mizu?
Szia! Nekem egyelőre halvány pozitív lett, remélem ahogy telnek a napok, erősödni fog. Mellem nagyon fáj és már émelygek is néha.
Drukkolok nektek, hogy a következő hónap sikeres legyen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!