Ma reggel teszteltem. Negatív lett. Most vagyok a harmadik napon, hogy nem jött meg! Még lehet baba a dologban?
Figyelt kérdés
2009. máj. 16. 09:28
11/19 anonim válasza:
Szia.
Nem baj, ha eddig nem vezetted a görbédet. Annyit megtehetsz, hogy ébredésnél, mielőtt felkelsz, megmozdulsz, a szádban vagy a hüvelyedben megméred magad. Ha ez 37-felé közelítő vagy azt meghaladó hő, akkor az babára utal.
Persze van, aki ettől jóval kisebb hővel esett teherbe, de ezt Nálad nem tudhatjuk, csak azt, hogy a magas hő jót jelenthet.
Megy a drukk!
12/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Megpróbálom holnap reggel
2009. máj. 16. 18:14
13/19 anonim válasza:
szia szerintem tesztelhetnél holnap egyet, és ha negativ még mindig marad egy teszted hétföre. amugy a hödet tényleg mérd..
14/19 A kérdező kommentje:
Ma reggel teszteltem és negatív lett!Sajnos csak egyet vettem,így mindenképp meg kell várnom a hétfőt hogy tudjak tesztelni!
2009. máj. 16. 19:48
15/19 anonim válasza:
szia de ha nem jö9n meg hétföig, vegyél még egy tesztet, keddre jo lesz. miota nem jött meg? vagy van más tünet is? mert az hogy nem mutatja ki azonnal a teszt tök álltalános is lehet..
32
16/19 anonim válasza:
Szia! Én is így jártam mint Te. 3 napja késik, folyás van rendesen, de se vérzés se görcs. A hőm is állandó 36.7 körül van. Ma meg clear blue-val negatív. Már tiszta ideg vagyok. Lehet, hogy késői peteérésem volt és ezért késik. Bár még soha életemben nem késet.
17/19 A kérdező kommentje:
Ma 4 napja késik,holnap veszek tesztet,ha nem jön meg,de nem tudom mi van mert ma kicsit görcsölök.Végül is,ha folyni akar,ugy is folyik majd,de remélem nem fog! :)
2009. máj. 17. 09:25
18/19 A kérdező kommentje:
Nagyon görcsölök,fáj a derekem,mell fájdalom múlóba,ugy hogy szerintem menzi lesz! :(( Majd legközelebb... :(
2009. máj. 17. 10:25
19/19 A kérdező kommentje:
Megjött............ :((
2009. máj. 17. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!