Hüvelgygombával, felfázással gyerekvállalás?
Másfél éve gombád és felfázásod van,szerintem így ne kezdjetek bele babavállalásba.
Keressetek másik orvost,vagy természetgyógyászt aki mindkettőtöket rendbe tesz, és utána baba.
Rosszul fogalmaztam! aaddig le sem fekszem a párommal nem akarom őt sem megfertőzni!
Jelenleg panaszmentes vagyok, de folyamatosan kell szedjek gyógyszert mert vissza jöhet! Elvileg le sem állhatnék vele :(
Én hasonló módon maradtam terhes. Bár közvetlenül előtte nem küzdöttem sem hüvelygombával, sem felfázással - a terhességgel EGYIDŐBEN jött mind a kettő. Ennek már egy éve...
Jelenleg van egy egészséges 4 hós kislányom.
Próbálj meg szedni probiotikumokat. A hüvelygombára nekem bevált. Sok sikert!
Mellesleg a doki mondta, hogy folyamatosan szedd a gyógyszert? Amit hüvelygombára írnak az kikészíti a májadat, a felfázásra pedig antibiotikumot szoktak írni, azt pedig nem szedheted folyamatosan...Tulajdonképpen mit szedsz?
Teherbeesésem előtt nekem is volt ilyen gondom. Felfázásra kamillatea és cickafarkfűtea ülőfürdő, ráadásul még ihatod is.
A kamillatea gyulladáscsökkentő, a cickafarkfűtea kifejezetten a méh rendberakására szolgál, és ez is jó felfázásra.
Én már teherbeesésem előtt egy bő fél évvel semmilyen gyógyszert nem szedtem.
Vagy próbáld ki a homeopátiás szereket, nekem beválltak, és mégsem gyógyszer.
Antibiotikum szedése mellett nem szabad teherbeesni.
A baba érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!