Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért ugrott egyet a hőm?

Miért ugrott egyet a hőm?

Figyelt kérdés
Dec. 6-n este jött meg a menszeszem.Erős hasgörcseim vannak.Nincsen erősen meg.Az alaphőm 36,2-36,3 körül szokott lenni ilyenkor.Most meg nem esett le úgy ahogy szokott.Sőt ma reggelre felugrott 36,7-re.Veletek fordult már ilyen elő,mitől lehet?Azért becsatolog azt a 3 napos görbét,nem tudom segít-e. [link]
2011. dec. 8. 12:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A menstruációd olyan mint máskor? 1-2 hete volt egy hasonló kérdés, hogy megjött a menstruációja, és 2-3 nap után felugrott a hője, úgy mint neked. Pár napra rá csinált is tesztet, ami pozitív lett. Szóval ez alapján azt mondanám, hogy lehet te is terhes vagy. Nem biztos, hogy veled is ez a helyzet, ne vedd szentírásnak, csak ez az eset jutott eszembe.
2011. dec. 8. 13:09
 2/12 A kérdező kommentje:
Énis gondoltam rá.Mert volt 2db havbány pozi tesztem,ami hamispozitív de egyfajtából és az másnak is adott már hamis pozit.Az összes többi teszt másik fajta pedig negatív.Már várnánk a babócát de nagyon,fél éve nem jön:( És nem értem tényleg ezt a hőfelugrást.
2011. dec. 8. 13:20
 3/12 anonim ***** válasza:

Ebbe a hónapban hasonlóan kezdtem mint te..

Itt a görbém:

[link]

Ha még pár napig fenn marad akkor érdemes tesztelni.

2011. dec. 8. 14:54
 4/12 A kérdező kommentje:
Annyira fura.Lehet valaki így babás,hogy vérzik?Kedved utolsó megírod nekem ha teszteltél mi lett?
2011. dec. 8. 16:43
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem az ingadozás attól lehet hogy a hormonszint ingadozik kicsit.

De látod utána már normálisan alakult a hőm, pont mostanság van ovum, szerintem ma, de holnap kiderül :)

De persze megírhatom majd mi lesz a vége, de még soká lesz..

Dec. 23-24.-én nem kellene megjönnie majd..

Sok sikert! Holnap kiváncsi leszek a görbéd hogy alakul, ha van kedved majd linkeld be holnap. :)

2011. dec. 8. 18:48
 6/12 anonim ***** válasza:

Egyébként kérdésedre válaszolva előfordulhat olyan h valaki vérzik és közbe babás.

A szomszédasszonyom járt így első 2 hónapban normálisan menstruált, ugyanannyi ideig tartott mint máskor meg minden.

Csak a rosszullétek miatt tesztelt.. és bizony pozi lett.

2011. dec. 8. 18:50
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Pozitívat teszteltem ma 5 hetes terhes vagyok :)

Te teszteltél?

2011. dec. 27. 08:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Gratulálok az utolsó válaszolónak! Szép karácsonyi ajándék. :) És veled mi újság kérdező?
2011. dec. 27. 09:26
 9/12 A kérdező kommentje:
Énis gratulálok!Nagyon jó!Nekem meg remélem nem jö meg majd januárban:)
2011. dec. 27. 10:08
 10/12 anonim ***** válasza:

Köszi :)

Majd írd meg mi lett szorítok!!!!!!

2011. dec. 27. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!