Napok óta fent van a hőm: 36,9 reggelente. A cicim is fájdogál, semmi jele a menzinek, a 39. ciklusnapon vagyok. Most mégis negatívat teszteltem Medi-Preg teszttel. Akkor mi lehet ez, ha nem baba?
első válaszoló: nekem ilyen izomlázszerű érzés van a hasamban, meg néha szurkál, hol a petefészkeim oldalán, hol meg a köldökömnél, és olyan feszülős érzésem is van
gratulálok az eljegyzéshez! mikor lesz?
Ha meg még a ciciden az erek is kékülnek az már tényleg gyanús. Én innen tudtam, hogy terhes vagyok. Nekünk is a második próbálkozásra jött össze. Remélem sikerült!
Csinálj tesztet!!!!!!!
Lányok nem szeretném senki kedvét elvenni, de nézzétek meg ezt az oldalt és hasonlitsátok össze a tüneteitekkel:
Jó reggelt!Az első válaszoló vagyok!Bocsi tegnap már bealudtam!Köszönöm szépen!Az eljegyzés dátumát még nem tudjuk pontosan, mert várjuk a gyűrűket.Már 3 hete megrendeltünk.Szal szerintem már csak 1-2 hét!:)
Én is megnéztem a linket.Én már hallodtam erről, de nekem más mint amit ott leírnak, arról nem beszlve, hogy már egy hete görcsölök!Ma mégsem teszteltem.Megpróbálom kivárni a hétfőt.Te teszteltél?
szia!
én nem csináltam tesztet, mert nem volt, de ma vettem Lilyt
mondjuk elég egyszerű, nem egy flancos teszt
még mindig nem jött meg, bár én nem undorodom semmitől.
Már azt gondoltam, bebeszélem magamnak a terhességet, de reggel meg 1 tizeddel feljebb ment a hőm megint (37re)???
Vagy ezt is be lehet képzelni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!