Már 3 napja tart ez vajon mi lehet? A mensi után rögötn volt peteérésem most telik le a 2 hét így 19 napra meg fog jönni? Segítség?
Ma vagyok a 17.napon. De a hőm már lassan 1,5 hete magas. Ezért gondolom azt hogy lehetett egy spontán peteérésem a mensi után közvetlenül.A papír szerint most hétfőn lett volna, de se a nyákom, se a hőm semmi nem utalt már rá.
Azonban kedd óta minden reggel majdnem felkelés után nagyon erős nyúlós folyásom volt(hasonló mint peteéréskor, csak nem volt húzható, hanem olyan gumiszerű, mint a szilikon). Egyébként egész nap utána száraz voltam.
Tegnap reggel ez olyan nagy mennyiségű volt, hogy egy jó 5-6 cm hosszúságra nyúlt a wc papíron, mellé még jött a többi nyálkás folyás. És a színe sárgás- barnás volt. meglepődtem nagyon. Ma reggelre ez elmúlt.
A hőm még mindig magas. Nekem peteérés előtt van 4-5 napig jó sok tojcsi nyákom, de az már biztos hogy megvolt. Így nem értem ezt a dolgot. Sajna a peteérésemet csak saccolni tudom. Vasárnap vagy hétfőn lesz 2 hete.
Akkorra most mensit várjak? De az még összességében csak a 19 napom lenne.
A hőm pedig most már 1,5 hete 36,7-8. Pé előtt mindig 36,2-4 max.
Hihetetlen tanácstalan vagyok.
Mi lehetett ez a sárgás barnás nyúlós izé nekem tegnap reggel?
Nincs fertőzésem, se felfázásom semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!