Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Medi-lab teszt tényleg...

A Medi-lab teszt tényleg megbízhatatlan?

Figyelt kérdés
Ma vagyok a 42 ciklusnapomon, általában 35-38 naposak a ciklusaim. Ma teszteltem egyet medi-labbal és előszőr azt hittem negatív, de kis idő múlva kb. (20 perc) halvány pozi lett. Nem merek remélni még semmit, mert ugye reakció időn kívűl volt, meg sok rosszat is hallottam erről a tesztről. Van egy Gabriel tesztem, de azt még nem szeretném ellőni.
2011. dec. 5. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom nincs vele...viszont kb 20 perc után rengeteg ad téves eredményt.Ha 5 percen belül megjelenik a 2 csík akkor jó..10 perc után már nem érvényes téves eredményt adhat és ez a papírján is rajta van
2011. dec. 5. 11:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem 30 perc múlva lett halvány halvány pozi a teszt a mensi elmaradása után 2 nappal. Tuti voltam benne, hogy megint nem sikerült, nemi is éreztem semmit. Azóta 10 hónapos és én halvány csíkom:)

De azért holnap reggel ismételd meg!

2011. dec. 5. 11:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Holnap reggel csináld meg a Gabrielt, annak hihetsz. Sajnos a Medi-labról én is sokszor olvastam, hogy téves pozitív lett. Mondjuk olvastam olyat is, hogy akinek időn túl jelent meg halványan a csík, terhes volt, viszont az nem medi-lab teszttel, és ez sem minden esetben igaz. Mert múlt héten is olvastam egy ilyen kérdést, és aztán nem volt terhes. Szóval jobb, ha inkább csinálsz egy másikat is. Drukkolok!
2011. dec. 5. 13:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem nincs jó tapasztalatom a Medi-lab tesztel.

Többször halvány pozi volt baba meg sehol.

A gabriel sokkal jobb, megbízhatóbb.

2011. dec. 5. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!