Lehetek terhes attól, hogy a teszt nem mutatja ki?
Figyelt kérdés
Úgy fáj a hasam mint mikor meg akar jönni a menszeszem eléggé érzékeny vagyok máskor meg feszült fáradékonnyabb is lettem. Pár héttel ezelőtt megjött de nem volt normális!2009. máj. 14. 14:57
1/5 anonim 

válasza:

menj el dokihoz az a biztos. Ő majd megmondja mi a szitu.
2/5 anonim 

válasza:

Szia!Csinálj még egy tesztet,ha az is nega,akkor lehet azért volt nemnormális a menzid,mert valami bekavart.Lehet időjárás,stressz vagy akármi más!De remélem + lesz a teszted!
3/5 anonim 

válasza:

Ezzel a kérdéssel én is most szembesültem először komolyan. Nekem is késik a menszim lassan 2 hete, megnőtt a mellem és keményebb is lett, nyoma sincs annak, hogy meg akarna jönni. Eddig 3 tesztet lőttem el, mindegyik negatív. Nem értem én ezt...
Bízom benne, hogy a szervezetünk reagál lassabban a bennünk zajló örömteli folyamatra. De nem jó az sem, ha ebbe éli bele magát valaki, csak jobb erre gondolni, mint az újabb sikertelen hónappal szembesülni.
Drukkolok, hogy pozitívat tesztelj!
4/5 anonim 

válasza:

Határozottan mondom hogy lehetsz, és csináltam tesztet és negatív lett, elmentem rá két hétre orvoshoz és 7 hetes vagyok. Nem megbizhatóak, pedig nem volt a legolcsóbb fajta teszt. menj el dokihoz az a biztos hidd el. Szurkolok. 7+4 kismama
5/5 anonim 

válasza:

Szorítok Neked én is, hiszen pont úgy vagyok, ahogy Te. Én sem értem az egészet, csak lövöldözöm a teszteket, de még mind neg volt. Ha most is az lesz, úgyis az lesz a vége, hogy doki, de remélem már ott lesz a második vonal is :-) Sok helyen olvastam már, meg az utolsó válaszoló is írta, hogy volt akinek nem volt egy poz tesztje sem, és mégis baba volt a dologban :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!