Amikor megakar jönni akkor a petefészek v a méh szokott fájni?
Nem értem 14 évesen miért a Teherbeesés rovatba írsz kérdést?
Remélhetőleg nem élsz még szexuális életet...
De hogy a kérdésedre is válaszoljak:
Fogalmam sincs!Szerintem ezt embere válogatja!Nekem specc van hogy sehol sem fáj,van hogy a az egész testem le akar szakadni!
14 évesen ne várd hogy óramű pontossággal jöjjön meg a vérzésed!Menj el dokihoz ő tud pontos választ adni a kérdésedre!
Pedig nem nehéz oda kiírni a kérdést, ahova akarod, már tegnapi kérdeésed is ide, a teherbeesés kategóriába tetted...
Pedig szerintem inkább az egészség/nők egészsége rovatba illene bele.
Lehet attól is fáj, hogy most van peteérésed, mert nekem akkor szokott szúrni a petefészkem. Mennyi ideje tart?
Azért tudod jobb "feleslegesen" dokihoz menni, mint nem menni, amikor kéne. Ezért mondtam, hogy ha ennyire aggaszt, akkor inkább nézzen meg, az a biztos. Annál mindenképp jobb, mint most itt találgatni, hogy mensi, vagy ciszta, vagy valami más.
A méh szokott fájni!
Ugyanis menstruáció előtt a méhnyálkahártyán érgörcsök alakulnak ki, elhalások jönnek létre a felszínén,leválik és menstruációs vérzés formájában távozik. Na, ezt a fájdalmat érzed. És minden egyes ciklusban ez újraépül majd leválik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!