Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A 30. napon miért negatív a...

A 30. napon miért negatív a tesztem?

Figyelt kérdés
November 3.-án volt meg utoljára,innentől számoltam 25-26 napot ,mert a Clostylbegyt ennyire előrehozta a ciklusomat amiből ez volt az utolsó kúra !Normál esetben 28 nap körül szokott megjönni de az igazsághoz az is hozzá tartozik ,hogy az Uh . szerint a 11. napon mégcsak peteérés sem volt ebbe a hónapba ... Viszont és a jeleket véve csináltam ovu tesztet ami a 16-17 . napon pozitív lett tehát November 18-19 -én együtt is voltunk a párommal ! De ezt már végképp nem értem ... miért nem jön meg ,terhes vagyok ?
2011. dec. 2. 10:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha terhes is vagy szerintem még korai volt a teszt.Én kivárnám a 28-30napot (nekem egyszer a clostyl előre hozta,majd kitolta) és ha nem jön meg akkor tesztelnék.

Nekem a teszt csak késés utáni 3.napon lett pozitív.sok sikert

2011. dec. 2. 13:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2011. dec. 2. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!