Ötleteket várnék mitől lehet ez? Fertőzés kizárva? De rettentő furcsa?
ma vagyok a 16. napon. Már 3 napja észlelem a következőt. Ha reggel felkelek wc után teljesen száraz vagyok, de mire beérek a munkahelyemre és ott is elmegyek wc-re nagyon erős nyálkám van. Szinte átitatja a papírt. Hasonló mint peteéréskor, de hol egy kicsit sárgás hol pedig teljesen tejszínű. Ma reggel (elnézést a részletekért, de ilyet még nem láttam) egy kb. 5-6 cm hosszú nyálka csíkot húztam végig a papíron. Mellette nagyon sok nyálkával. Hozzányúltam, de egyáltalán nem húzható olyan az állaga mint a szilikonnak, vagy a kocsonyának.
Elvileg a peteérésem hétfőn lett volna, de már múlt szerdán fent volt a hőm (36,7) és azóta is 36,7-8 körül mozog. Úgyhogy szerintem a peteérésem már több mint egy hete volt(spontán lehetett, mert a rendes peteérésem idejében semmi nem utalt rá, teljesen száraz voltam, most meg ez 3 napja).
Előtte nem mértem a hőmet a ciklusban, mert már letettem a méregetésről, de majd egy évig mértem. Így tudom, hogy peteérés előtt nekem minimális hőm van(36,2-4). Tehát ez biztos hogy nem peteéréses nyálka.
Egyébként utána egész nap száraz vagyok vagy krémes folyásom van. Csak reggel van egyszer ilyen.
Mitől lehet ez? Tudnátok nekem segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!