Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Több mint egy éve nem jön a...

Több mint egy éve nem jön a baba és ez most nagyon furcsa nekem? Légyszi nagyon izgatott lettem, ötleteket várnék vajon lehetséges-e?

Figyelt kérdés

4 vagy 6 napja volt peteérésem. Nekem mindig fáj picit a mellem peteérés után(napközben, ha nagyon odafigyeltem, de estére megszűnt), de tegnap valami nagyon furcsa érzésem volt. Egész reggeltől már éreztem a mellbimbóimat, kicsit égtek(gondoltam ez ugyanaz mint a múlt hónapban nem foglalkoztam vele), de mire délután hazaértem és levettem a melltartómat, ha a ruha hozzáért valami brutális égő érzés csapta meg néha. Este sokszor úgy éreztem mintha lidocaint kapott volna mindkét mellem. Zsibbadt és az égő érzés csak erősödött. Érdekes ha én megfogtam akkor nem fáj igazán, de ha a ruhám hozzáért néha nagyon fájt. Éjjel volt, hogy felébredtem mert ráfeküdtem, de nem volt vészes. Reggel miután újra felvettem a melltartómat megint mintha ezer tűt szúrtak volna a bimbóimba.Ez még most is tart hol erősebben hol gyengébben.Mintha égne belül a mellem, de kívül most annyira nem zavar. Nem is figyelek rá, de néha muszáj ha erősebb az égő érzés. A furcsa az hogy mikor ez jelentkezett tegnap nagyon erős megjön érzésem volt. Pont mint mensikor(csak vér nélkül). Ez is tart még most is csak gyengébben.

Tudom, hogy korai bármit is kérdezni, de ilyen eddig egyszer fordult elő velem. 3 napot késett a mindig pontos mensim. Na akkor volt ilyen mellfájdalmam miután már késett.

A hőmet ideteszem, ha megnéznétek. Ma reggel az is nagyot ugrott. A fertility a peteérésemet a 10 napra rakta, de szerintem 2 nappal később volt.(azt a görbét nem tudom beillszteni).

Vagy lehet mindez attól hogy ebben a hónapban ittam először a cickafarkat? A palástfüvet már 3. hónapja iszom.

Nem akarok semmit bebeszélni, csak nagyon furcsa ez az egész. És március 11-re már van időpontom a meddőségi központba. Igazából azon jár az agyam, hogy végre megmondják mi a bajom és abszolút nem a bébin járt ebben a hónapban.

Köszönöm.

[link]

2009. febr. 25. 08:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem már nem kell elmenned oda, mert ezek nagyon babás tünetek, ha már van ilyen, akkor tesztelhetsz, és szerintem, lehet, hogy a korábbi a peteérés volt igaz, vegyél nagy érzékenységűt. drukkolok!
2009. febr. 25. 08:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A tüneteid is igen furcsák. :) Én is drukkolok!

Mindenképpen írd meg, h mit teszteltél!

2009. febr. 25. 08:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá, hajrá! Én is drukkolok!
2009. febr. 25. 08:45
 4/9 A kérdező kommentje:

A próféta szóljon belőletek.:)

Tegnap egész nap úgy voltam megint nem sikerült, de mikor egész este szenvedtem ettől akkor már néha mosolyogtam. Hogy talán.

Köszönöm... Nagyon reménykedem.

2009. febr. 25. 08:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha 4-6 napja volt pe-d akkor meg varjal egy picit a tesztelessel. Persze lehetnek babas tunetek de szerintem azert mert a tested keszul a terhessegre de ennyi ido alatt meg szerintem nem lesz kimutathato hcg a szervezetedben (de ne legyen igazam). :) En mondjuk a pe-tol kb a 12-diknapra probalnam meg a tesztet, addigra beagyazodik es meg termelodik is egy kis hcg. Sajnos a gorbekhez nem ertek. :( De ha tesztelsz akkor legyszives ird meg az eredmenyt!!!! En szivbol kivanom neked, hogy baba legyen. :)
2009. febr. 25. 08:55
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

A teszteléssel én is várok, hisz amennyit már csalódtam. Csak magát a tünetek érdekeltek, mert ilyen azelőtt még soha nem fordult elő velem. És nagyon bízom benne, hogy nem megint a testem változik.

Már több mint egy éve itt vagyok, közben endometriózist kaptam műtöttek, kivették a petefészkeim nagy részét. Egyik orvos azt mondja persze lehet baba, a másik hogy csoda lenne ha lenne.

Hát most először talán tényleg bízom a csodában.

Nektek ha már van baba akkor gratulálok, ha nincs akkor nagyon szorítok és jó egészséget.

2009. febr. 25. 09:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Drukkolun.
2009. febr. 25. 12:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok. Köszönöm...
2009. febr. 25. 12:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező,sok idő eltelt azóta,nos mi lett veled?Ugye baba?
2009. okt. 22. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!