Fontos! Melyik mond jót? Ciklus.hu vagy Fertility Friend? Én már nem értem, hogy is van ez! Teljesen mást mutatnak.
Figyelt kérdés
Kicsit mást mutat a kettő, és igazából a FF-nek hiszek, de az most jót jelent??
(Tettem fel nem olyan rég hasonló kérdést, de akkor még nem volt FF!!!!)
FF diagram:
Ciklus.hu diagram:
2011. dec. 1. 15:05
1/13 anonim válasza:
Szerintem egyiknek se higyj.Mindkettő egy közönséges program, aminek halvány fogalma sincs hogy a TE tested hogyan működik. A nagy átlag alapján behúzza valahová a pét.
2/13 anonim válasza:
Igaza van az első válaszolónak.Egyiknek se higyj a tested nem egy gép!!
3/13 A kérdező kommentje:
Na azt most már tudom, hogy ezek csak gépek, :D:D
(hálásan köszönöm, magamtól sose jöttem volna rá), de azt még mindig nem, hogy szerintetek mikor volt peteérésem!!! Meg hogy jót jelent-e ez az emelkedés??
2011. dec. 1. 16:17
4/13 anonim válasza:
Nekem a ciklus.hu-s tűnik valódibbnak... de csak 4 nap különbség van a kettő között, így ha kétnaponta szexeltetek, akkor összejöhet a baba. Sok befolyásoló dolgo van, nekem a hőmérőzés nem jött be, ovu-tesztet csináltam, de abban a hónapban, amikor sikerült, azt sem.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Lehet én is váltok az ovutesztre, mert ez nekem nagyon kusza...:D
2011. dec. 1. 16:30
6/13 anonim válasza:
szerintem meg egyik sem jól húzta be.
7/13 A kérdező kommentje:
szerintem mondjuk akkor volt amikor volt az a 2 napos mély zuhanás! de azért érdekes, hogy ezt a lehetőséget egyik sem jelölte...:D
2011. dec. 1. 16:58
8/13 anonim válasza:
szerintem meg 28 vagy 29-én lehetett.
9/13 anonim válasza:
előző vagyok. egyébként nem értem, hogy miért húzza olyan alacsonyra az alaphődet.
10/13 anonim válasza:
Vezesd tovább, a FF nálam is néha meggondolja magát, és visszahelyezi az ovu napját korábbra. Vezesd a nyákot is, az is sokat segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!