Teherbe eshettem igy?
szia
hát persze hogy lehet annyi sperma amennyi teherbe ejthet
igazából ez a 3 hónap csak azért van hogy pihenjen a szervezeted,,gondolom nem 1 hete történt a sajnálatos eset,
az a lényeg hogy ne idegeskedj
ha meg útban lenne a baba akkor meg ne gondolj mi történt előtte hanem csak előre nézz
csak pozitívan
én könnyen dumálok gondolod te, de hidd el ha emészted magad meg sírbókolsz csak megnehezíted a helyzeted.
szija
Nem gondolom,hogy konnyen dumàlsz:),ès eszemben sincs "sirbokolni"
De persze,hogy az emberben van egy kis aggodalom,elèg nehèz idoszakon vagyok tul...
Abban viszont egyetèrtek,hogy csakis pozitivan,èn is probàlom ezerrel :) Igazàbol erre voltam kivàncsi,a "spermàs dologra":),hisz sok pàrnàl pont azèrt nem jon ossze a bèbi,mert nincs elegendo himivarsejt...
Mindenesetre,hàtha nem volt vèletlen,azaz a sors akarta ezt a kis balesetet,talàn szuletik vègre egy egèszsèges kisbabàm!:)
szia
úgy tűnik eddig még csak én válaszoltam :)
lehet viccesen fog hangzani de butaság amit írtál hogy
pont azért nem esik teherbe a nő mert kevés a sperma
nos a te esetedben ez már alapból nem igaz hiszen volt már egy terhességed attól függetlenül mi történt utána
de teherbe estél, szóval vannak ott elég kiskatonák :)
vigyázz magadra !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!