Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valami módszer amitől...

Van valami módszer amitől megjön a menzesz?

Figyelt kérdés

El kezdtük a baba tervezést és mióta nem védekezünk nincs menzim de nem vagyok terhes és nincs cistám se az uh minden rendben volt.mit tegyek hogy megjöjjön van valami módszer?mert ha nincs menzi akkor addig baba sem sikerülhet...

előre is köszönöm a jó praktikákat!!

2011. nov. 29. 21:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Norcolut.
2011. nov. 29. 22:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Csak orvos írja fől
2011. nov. 29. 22:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Valami más módszer nincs? csak nőgyógyász írja ki?
2011. nov. 29. 22:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Első körben próbáld ki,hogy pár napig c-vitamint szedsz nem kevés mg-ban!!

HA ettől sem jön meg csak doki segíthet!

De valszeg itt más baj van...

Mióta nem menstruálsz?

2011. nov. 30. 08:34
 5/8 A kérdező kommentje:

szeptember óta voltam uh dokinál és nem találtak semmit azt mondták ez nem vészes... majd meg jön ...(kösz) :(

ha nem jön meg a héten jövőhéten visszamegyek a dokihoz és íratok fel gyógyszert.

De akkor ezt a norcolutot csak nőgyógyásszal irattathatom fel?

2011. nov. 30. 09:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Milyen orvosnál voltál te? "Majd megjön!" pff nagyon gáz. Gyógyszerből az én dokim a Norcolut-ot írta fel és ez nagyon szépen segített rendszerezni.(Ezt a gyógyszert a doki írhatja csak fel!)

Ha hiszel a tornákban, akkor az Aviva tornában van egy olyan gyakorlat, amit úgy hívnak "pánikgyakorlat" és ez állítólag mensi meghozó. (nekem ez nem vált be,de van akinek igen)

2011. nov. 30. 11:58
 7/8 A kérdező kommentje:

olyannal aki azt mondta hogy van valami a méhemben,teljesen ki készültem nem is mentem hozzá vissze el mentem máshova és ott uh meg mondták hogy semmi szervi bajom sincs se ciszta se semmi.

ha a héten nem jön meg vissza megyek és íratok ki gyógyszert hogy meg jöjjön.

2011. nov. 30. 13:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy véletlenül PCO-s? Olvass utána, hátha az a baj... Nem akarlak rémisztgetni, nekem ez a bajom és hónapokig nem volt nekem sem menzeszem.
2011. dec. 3. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!