Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Második inszemem volt, legköze...

Második inszemem volt, legközelebb lombik lesz. Mondjatok el rola mindent. Sikerülhet?

Figyelt kérdés
Szeretném ha elmesélnétek hogy kinek milyen volt,a menetét nagyjábol tudom csak az injekciozásokkal nem vagyok tisztába.Magatoknak adtátok be?egy nap hányszor kell?stbÉs még egy kérdés.A munkahelyemen a laptop az ölemben van ugy dolgozok,az árthat ha gyermeket szeretnénk?Köszi
2011. nov. 29. 14:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mi a párommal júliusban jelentkeztünk a meddőségi központba, addigra már tudtuk, hogy hormonok okés, nálam elzárt petevezetők, férjemnél rossz kiskatonák. Nekem egy másik meddőségiben azt mondták, hogy amíg ki nem vetetem az egyik petevezetékemet, addig a lombik is felesleges, mert nem fog sikerülni. Én ebbe nem mentem bele, ekkor tértünk át erre a helyre. Férjem eredményei tovább romlottak, már csak látóterenként volt 1-1 kiskatona. Itt azt mondták irány a lombik. Ja, ezek mellé még kezdődő cukkorbetegségem is van :(

Augusztusban méhtükrözésem volt, szeptemberben már mehetett volna a lombik, de halasztanom kellett munka miatt, így októberben indult. Én szuriztam magam, naponta 2-t kellett a ciklus 1. napjától, 10 sejtem lett, ebből 6 termékenyült meg, de az 5. napra 4 maradt, a másik kettő nem osztódott.

2 picikét kértünk vissza, és most 1 picúrka van a pocakomban, előző héten már 10 mm-es petezsákocska volt :)

Soha nem szabad feladni, mindig bízni kell a sikerben. Látod, nekünk azt mondták, hogy még lombikkal sem jöhet össze műtét nélkül, és az 1. sikerült :D

Bocsi ha hosszú lettem, remélem azért segítettem valamit!

2011. nov. 30. 15:21
 12/14 A kérdező kommentje:
jaj dejo ilyet olvasni:)))gratulálok!:) miért kellett volna kivenni az egyik petevezetöt?Nem értem..És mellékhatása volt a szuriknak?Elöretöltött fecskendö volt?ha nem akkor könnyen összetudtad keverni?Köszi
2011. dec. 2. 17:35
 13/14 anonim ***** válasza:

A szurik nagy része előretöltött volt, csak 1 féle volt keverös, de azt csak 3 napig kellett szúrni. Azt sem volt nehéz "bekeverni" , megmutatták előtte, nem olyan bonyolult ám mint aminek tűnik :) nálam nem sok mellékhatás volt, néha szédültem, meg pufi volt a hasam, de ennyi.

Azt mondta a doki, hogy azért kell kivenni az egyik p.vezetőt, mert az félig van elzáródva, a méhem felőli oldala még átjárható, de félúttól már nem. És elvileg ami a p.vezetöben termelődik nedvesség így csak a méh felé tud szivárogni, ami kimossa a piciket, azt mondta, hogy ilyen "állapotban" kizárt dolog, hogy beágyazódjon baba, még sosem volt ilyen... És ezért kellett volna kivetetni szerinte. De ezek szerint nem így van ;)

Ha valami kérdésed van még szívesen válaszolok :) ne félj a szuriktól, menni fog! A cél érdekében mindent meg tud tenni az ember :)

2011. dec. 2. 21:30
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi aranyos vagy:)majd még késöbb kérdezek akkor.köszi:)
2011. dec. 3. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!