Az átjárhatósági vizsgálaton mindkettő petevezetékbe bevezetik a kontrasztanyagot akkor is ha az egyik lezárt korábbi műtét miatt?
Figyelt kérdés
3 éve volt ilyen vizsgálatom de azt hittem belehalok ,mert nyomatták az anyagot a már eleve lezárt petevezetékbe .... Iszonyúan fájt !2011. nov. 29. 14:41
1/3 anonim válasza:
Szia! nekem egy hete volt átjárhatóságim. Kb fél órás volt, nem laparoszkopia, nem HSG, röntgenes. Engem az orvosom elaltatott, így nem éreztem semmit. Mindkét petevezetéken átnyomta, szépen látható volt a méh belső fala, és a vezetékek is, kifolyt a hasürbe a kontrasztanyag.
Ha nagyon félsz, kérd az altatást, én nem kértem ugyan, de az orvosom azt mondta, nem csinálja altatás nélkül, hogy ne legyen fájdalmas.
Így nem is tudom, hogy előtte milyen volt, de lényeg az, hogy most átjárható.
2/3 anonim válasza:
Rosszul írtam. Hsg volt röntgenes. A nem az nem kell elé.:)
3/3 A kérdező kommentje:
Helyileg hol csinálták neked ezt a beavatkozást ??? Csak azért ,mert ahova megyek mégcsak fájdalomcsillapításról sincs szó !
2011. dec. 1. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!