Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meg lehet érezni előre a...

Meg lehet érezni előre a teherbeesést? Vannak tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Már írtam kb. egy hete ide, hogy valahogy most más érzésekkel állok a ciklusom elébe, mert mióta megjött, folymatosan olyan érzésem van, hogy ebben a ciklusban sikerül! Még csak a 12. napomon vagyok,( a napokban lesz valamikor pé-m) úgyhogy terhességet még nem érezhetek, de olyan furcsa nekem ez az egész! Amikor tüszőrepesztésem volt, még akkor sem éreztem ennyire erősen! (2 éve várjuk a babát, most kezdtem el teákat inni, és barétcserjét szedni!)
2009. máj. 13. 15:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ez változó...Nekem 10 napot késett, és éreztem belül,hogy már nem vagyok egyedül:)

Valahogy megváltozott minden.A pocakomban mintha állandóan egy lufi lett volna, a mellem azon kivül,hogy feszült, (eleinte az hittem a mensiől) apró fehér pöttyök jelentkeztek rajta és a mellbimbóm szine is sötétebb lett.

Szerintem igaz,hogy a nő megérzi ha várandós!

Drukkolok,hogy babás legyél!

2009. máj. 13. 15:20
 2/4 A kérdező kommentje:

Nekem az a furi, hogy még pé-m sem volt, ezért nem lehetek még terhes, mégis így érzem! Azt hallottam már mástól is, hogy amikor még nagyon fiatal terhes volt, már akkor tudta! Mikor megjött, elkeseredtem nagyon, (mindig elszoktam, és elég sokáig is szokott tartani), de most nagyon hamar elmúlt, és fölváltotta ez az érzés, ami nagyon jó! Nem is gondolok görcsösen a babóra, és nem érzek írigységet sem a környezetemben levő kismamák iránt sem, mert tudom, hogy most fog jönni!

én hiszek abban, hogy a baba dönti el, mikor akar jönni!

Gratu a babóhoz!

2009. máj. 13. 15:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja és eddig evett a sárga irigység, amikor az ismerőseim sorra estek teherbe, én meg nem! Ez is elmúlt.... :)
2009. máj. 13. 15:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Persze úgy legyen.

De sztem csak nagyon rákoncentrálsz, és már el is hitted hogy terhes vagy és még peteérésed sem volt.Ez nem nagyon jó igy, sztem lazulj el egy picit tuti sikerülni fog!

2009. máj. 13. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!