Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki akinek edometri...

Van itt valaki akinek edometriózisa van és mégis sikerült neki teherbe esni?

Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 13:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Van egy régi ismerösöm, akivel nemrég találkoztam. Mikor letette a bogyót, akkor kezdödtek a problémák. Kétszer mütötték, leállították a ciklusát fél évre, majd megkapták a apapírt a kaáliba júliusra. De már nem mentek el a konzultációra, mert nem jött meg neki. Már félidös! Ja, és ki kellett vegyék az egyik petefészkét is!

Van remény!

2011. nov. 29. 13:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Ismerősen kezdődik a történet, kb másfél éve hagytam abba a fogigátló szedését, aztán tényleg jöttek a problémák, illetve kiderült, hogy mi a baj, aztán kb egy éve volt egy terhességem, de a 6.héten elment... és azóta semmi...
2011. nov. 29. 13:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia nekem is az volt 4 év után derült ki.Csináltak egy laporoszkópiát utána 2 hónap szünet hátha sikerül.De nem jött be.Fél évig kellett szednem a Danoval hormongyógyszert utána a 2.-ik hónapba sikerült,most 7 hónapos.Ja és előtte clostybegytel lett peteérésem és a gyógyszer abbahagyása utána szerencsésen visszaállt.Ha kérdésed van nyugodtan írj!Sok szerencsét.
2011. nov. 29. 19:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem.

Nem jutottam el a műtétig. Majd császárkor megcsinálják. :)

2011. nov. 29. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!