Ki az aki már a kimaradt mensi előtt napokkal tudta, hogy babás? A teszt is mutatta, már a mensi előtt és rá is érzett?

nekem a nemvárt előtt nagyon viszketett a mellbimbóm,és sokat kelle pisilnem,de tudtam,hogy nem fáztam meg.
Reggeli után egy pár órára éhes voltam,ami sohasem volt rám jellemző,mert délig csak inni szoktam.
Na meg az aluszákonyság...akár mennyit aludtam,délutén annyira álmos voltam.

megint 1.vagyok.Egyéb más tünetem nem volt,mivel mensi előtt voltam 2 nappal.A cicim fájt egy kicsit,de mivel tudtam,hogy hamarosan meg kell jönnie,ezzel nem foglakoztam.
Mikorra nemvárod?
Megírod mi lett?
Drukkolok nagyon

Szia!
Nekem erős émelygés kb 10 nappal pé után, főleg kocsiban, és éjjel, ágyban fekve. Éreztem, hogy minden más. Ma + teszt.
1.nek: hétfőre nem várom.Már nagyon tesztelnék, de tudom még korai!Már lehetne hétfő!:)
2.nek: Gratulálok!!!!!:)Boldog babavárást!

3.nak:Boldog babavárást Neked is!Gratulálok!
2.nak:Tudom, hogy korai lenne a tesztelés csak ez a fáradékonyság, és furi hasfájás miatt nehezen bírok magammal!:)Párom is azt mondja felesleges a nemvárt napja előtt tesztelnem!Az a baj, hogy itthon vagyok (sajna :() és így nehéz elterelni a figyelmem, ebben a hátralévő napokban!Eddig nem is foglalkoztam a dologgal, csak tegnap óta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!