Most van peteérésem? És ha vasárnap voltunk együtt meg ma tudunk, az még jó lehet?
Figyelt kérdés
Az előbb kimentem wc-re, és egy nagy adag testápoló-szerű folyás volt a bugyimon. Szerintem hatott a cickafark :)
Ciklusaim 30-35 naposak, mai a 16. napom, viszont a hőm 36,5 már 3 napja. Ez most peteérés?
Csak vasárnap tudunk együtt lenni, de ha ma és holnap is együtt vagyunk az jó lehet?
2 éve próbálkozunk....
2009. máj. 13. 10:29
2/3 Grófházy 

válasza:

saja egy nagy hátránya a hőmérős módszernek,hogy az ovuláció megtörtént csak utólag tudjuk biztosan.Tehát előzetesen csak következtetni lehet.
Ovulációkor egyébként nyúlós tojásfehérje szerű folyás van.A burok amiben a pete van,ezzel a folyadékkal van megtelve,és repedéskor ez távozika hüvelyen át.
Ezek a legtermékenyebb napok.Az a nyák valami olyasmi öszetételű,ami segíteti a spermák előreheladását a cél felé :)
3/3 anonim 

válasza:

Ez a hőmérős módszer csak egy a sok közül. (bár a hivatalosan elismert.) Van egy olyan nézet is, hogy a női orgazmus spontán tüszőrepedést okozhat. Ettől lehet az, hogy pl. van aki mensi alatt esik teherbe. A Jónás-módszer meg a Hold állásával hozza kapcsolatba. Szóval szerintem ez a félidőben teherbeesés nem tuti. Próbálgassátok minél többször és élvezd nagyon. Mi amikor babát akartunk minden másnap szexeltünk. Abba bele kell, hogy essen egy peteérés. 1. hónapban sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!